Home » Forum » Wie wil mijn cv nakijken urgent

Wie wil mijn cv nakijken? (urgent)

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Maria
Wie wil mijn cv nakijken? (urgent)

Hallo allemaal,

Ik ben bezig met allerlei sollicitaties en daarvoor heb ik een nieuw CV gemaakt. Het oude was echt te lang geworden door reizen, verhuizingen en natuurlijk ook leeftijd. Ik heb het naar mijn idee overzichtelijker gemaakt. Een vriendin, die ook wat HR-ervaring heeft, heeft het voor me nagekeken en zij vond het goed. Echter door een opmerking die zij maakte, begon ik te twijfelen aan haar objectiviteit en denk ik dat zij misschien niet zo goed durft te zeggen dat ik het anders moet doen.
Wie, die met dit bijltje gehakt heeft, zou een blik willen werpen op mijn CV en me kunnen vertellen of het een begrijpelijk, overzichtelijk én aantrekkelijk (qua opmaak) CV is? Ik wil vandaag nog wat sollicitaties de deur uit doen, dus hoe sneller, hoe beter....

Alvast veel dank. O ja, ik ben secretaresse.

Maria

Maria
O

O, ik dacht juist dat als iemand het wilde doen, zou reageren met informatie over zijn/haar ervaring en "stuur maar naar:....", en ik dan zou kunnen besluiten om het wel of niet te doen... het is toch privé-informatie! Hier neerzetten al helemaal niet natuurlijk.
Nou, ok dan: als iemand wil, kan hij/zij mij bereiken op amauta6@hotmail.com

Dank. Maria

an-ka
Ander forum

Op een ander forum is dit een heel gebruikelijke vraag:

http://www.carrieretijger.nl/forum/
(bovenste rubriek)

Takkie
Gezellige reacties zeg

Ik wil je wel helpen hoor. Stuur maar een mail naar se078240-t@telfort.nl

Ellen Wouters
Terechte reacties

Maria zegt: ik wil graag hulp, en dan moet iemand die mij wil helpen informatie over zijn/haar ervaring en zijn/haar mailadres op dit forum zetten, en dan besluit ik of ik het cv aan diegene toestuur.

De omgekeerde wereld. Wil je hulp, dan maak je zelf even een anoniem mailadres aan en zet je dat hier neer voor degenen die je willen helpen. Of je zet de dingen waar je vragen over hebt hier neer.

Ik heb wel wat verstand van cv's en wil best helpen als iets hier neergezet wordt. Maar niet als ik eerst mijn geloofsbrieven moet tonen en mijn mailadres hier moet geven, voordat Maria besluit of ik genoeg credibility heb om haar cv te mogen inzien. Want dat is prive.

Ellen Wouters
Ps

Ik had gezien dat Maria haar mailadres intussen had gegeven, maar bovenstaande was een reactie op Takkie.

Maria
Sorry hoor

Voor het misverstand. Want dat was het gewoon. Ik bedacht me ´s morgens dat ik mijn CV toch graag even nagekeken had gezien en omdat ik dagelijks op OO kom, dacht ik dat er misschien wel iemand op het forum was die mij wilde helpen. En volgens mij heb ik wel vaker gezien dat iemand spontaan zei "stuur maar naar mij" + emailadres. Maar eerlijk gezegd heb ik niet bewust mijn emailadres weggelaten, maar er gewoon niet concreet aan gedacht. Ik heb het n.a.v. de posting van Pelle ook meteen gegeven.

Ellen, ik wil graag hulp maar ik zeg nergens dat het iemand "moet" zijn met ervaring. Ik had iets in gedachten als "ik werk op een HR-afdeling, dus stuur maar naar mij", of zo. Er zijn heel veel mensen die al een apart OO-adres hebben en dat voor dergelijke zaken gebruiken. Ik heb dat niet, maar nogmaals, ik had haast en handelde dus ook gehaast en dacht er eigenlijk niet bij na. En geloofsbrieven of credibility.... sorry, je maakt nu van mij iemand die ik niet ben. Het was gewoon zoals ik zei, waarschijnlijk ondoordacht en gehaast, maar niks arrogants of verwaands.

Takkie, dank voor je aanbod, maar ik zie er even vanaf.

Maria
Beemer

Ja, weet je... het echte leven ken ik, dat leef ik nl. zelf ook. En van mij mogen mensen best anders tegen zaken aankijken. Maar mensen die menen, op basis van enkele korte zinnetjes (hier berichtjes), sarcastisch te kunnen reageren ("geloofsbrieven", "credibility... om haar cv te mogen inzien" etc.), die ga ik in het echte leven ook liever uit de weg.

Groet, Maria

Holiday
Naar takkie die cv

Hoi Maria, ik kan me voorstellen dat je gepikeerd bent hoor over enkele zure reacties. Ik vind die woorden als geloofsbrieven ook wat overdreven. Vraag dan eerst wat iemand precies bedoelt. Maar waarom nou niet je CV naar Takkie sturen dan?

Naar mij hoef je hem niet te sturen hoor ik heb er geen verstand van, maar Takkie kan toch helpen?

Succes met je sollicitaties.

Takkie
Moet dit nou?

Nou, waar gaat het hier over zeg??? Een simpele vraag die misschien niet zo goed is neergezet, hoef toch niet te leiden naar een discussie op hoger niveau Beemer? Het lijkt er meer op dat jij zo'n collega bent waar je zelf over spreekt.
En voordat je opnieuw post, let erop wat je zelf zei: Uit de weg gaan, kun je ook doen door te negeren! Het is in ieder geval mijn laatste posting... dus doe er je voordeel mee.

sidneysheldon
Maria

is het al gelukt?
anders wil ik er ook wel naar kijken (ben ervaren P&O-er)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.