Download GRATIS Zomerspecial inclusief inspirerend vragenspel voor jongeren

De zomervakantie is voor veel gezinnen een periode waarin er meer tijd samen wordt doorgebracht. Je gaat op vakantie, lekker een dagje uit of geniet van een lange zomeravond op het balkon of in de tuin… Je maakt herinneringen met elkaar. Ook is het een periode van reflecteren. Download hieronder GRATIS de zomerspecial inclusief het verrassende vragenspel, gemaakt voor jongeren. Downloaden, printen en spelen maar. Ontdek samen met je kind (weer) waar je staat en waar je naartoe wil. Het vragenspel zorgt voor echte verbinding met elkaar, goede gesprekken en focus op wat er echt toe doet. En dat is voor jongeren steeds belangrijker in deze tijd.

Meer aandacht voor mentaal welzijn van jongeren

We lezen het in het nieuws en we zien het om ons heen. De mentale gezondheid van jongeren is schrikbarend achteruit gegaan. Meerdere onderzoeken laten zorgwekkende cijfers zien en steeds meer tieners en jongvolwassenen ervaren depressieve gevoelens en faalangst. De vraag naar psychische hulp is groter dan ooit. Wij als volwassenen kunnen helpen. We kunnen hen steunen door met hen te praten en naar hen te luisteren. Echt contact maken is juist nu essentieel. Samen verbinden en elkaar sterker maken is wat we allemaal nodig hebben, maar zeker jongeren. Het is niet alleen mooi om zulke gesprekken met elkaar aan te gaan, het is belangrijker dan ooit om écht contact te maken.

Ontdek de Zomerspecial inclusief vragenspel

Daarom hebben we een speciale Zomerspecial ontwikkeld in samenwerking met Intermijn, speciaal voor ouders met tieners en jongvolwassenen. In de Zomerspecial vind je waardevolle informatie over stress en handige tips om ermee om te gaan. Ook leer je de ABC-methode kennen om samen vooruit te kijken. Dit gratis minimagazine is een cadeautje van ons aan jullie.

Gratis vragenspel voor waardevolle gesprekken

In deze zomerspecial ontvang je ook het GRATIS vragenspel. Dit spel is bedacht door jongeren, voor jongeren. Zo weet je zeker dat de vragen ook écht passen bij je kind. Het spel bevat leuke kaartjes met verrassende vragen om te delen, terug te kijken en vooruit te denken. Het is dé manier om samen met je kind mooie gesprekken te voeren. Bijzondere gesprekken gegarandeerd. Download de Zomerspecial inclusief het vragenspel, zodat je:

  • Geniet van meer verbinding: Het vragenspel biedt de kans om weer te connecten met elkaar en te ontdekken hoe het écht met je kind gaat.
  • Waardevolle gesprekken mag voeren: Het spel stimuleert open en waardevolle gesprekken, waardoor ouders en jongeren elkaar beter leren begrijpen en ondersteunen.
  • Samen gaat reflecteren: De vragen nodigen uit tot reflectie, zowel over het verleden als de toekomst. Daardoor kun je leren en groeien!
  • Plezier maakt met elkaar: Het vragenspel zorgt voor een leuke en ontspannen activiteit waar het hele gezin van kan genieten.
  • Elkaar ondersteunt en versterkt: Het spel is een toegankelijke tool om jongeren te ondersteunen bij hun welzijn en mentale gezondheid.

Minder scrollen, meer verbinden met elkaar

Het vragenspel staat op de laatste pagina's van de Zomerspecial. Print het spel uit en geniet van een zomer vol waardevolle gesprekken. Weg met eindeloos scrollen op telefoons en tablets, en tijd voor echte connectie.

Download vandaag nog!

Ontdek de kracht van verbinding. Ondersteun het welzijn van jongeren en laat hen zien dat ze gehoord en gezien worden. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de Zomerspecial inclusief het GRATIS vragenspel direct als download in je inbox.

Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Je ontvangt de download in een e-mail die naar je e-mailadres wordt gestuurd.


Lees ook: