Home » Tips » Reizen handige kotszakjes

Reizen | Handige kotszakjes

We konden de klok erop gelijk zetten, met onze reiszieke dochter: met de auto naar Frankrijk, met het vliegtuig naar Londen, of met een gehuurde 4-wheel-drive een berg op: altijd kotsen. Op het laatst was ze er zeer bedreven in geworden, en wij ook. We troffen dus altijd voorzorgsmaatregelen, in de vorm van zakjes, bakjes en handdoeken. We hebben zelfs een keer een ijsemmertje uit ons motel meegejat, toen we vanuit Las Vegas een helikoptervluchtje zouden maken naar de Grand Canyon.

Maar het bleef behelpen. Vooral vanwege die zure braaklucht, en de volgekotste zakjes en bakjes die we nergens kwijt konden, of nergens konden legen.

Wat zouden we toen graag de braakzakjes van 'TravelJohn' gehad hebben. De inhoud wordt onmiddellijk omgezet in gel, met een lekvrij en geurloos resultaat. We kunnen ze iedereen aanraden: neem ze mee in de auto, in het vliegtuig, of in de reistas.

Braakzak 'TravelJohn'
5 stuks à € 6,95 - tijdelijk voor € 4,85
o.a. te koop bij deplaszak.com

Reacties

dat kan beter: gewoon

dat kan beter: gewoon primatour geven aan je kind. Hier helpt dat bij alle huisgenoten (incl. mijzelf) bijzonder doeltreffend. Zonder pilletje betekent reizen: 'ziek en overgeven', met is er geen vuiltje aan de lucht.

ja die primatour pilletjes

ja die primatour pilletjes zijn niet zo lekker, inderdaad. Maar als je ze in vieren breekt en met iets met veel smaak (frisdrank, drinkyoghurt) naar binnen werkt gaat dat best.
Punt is lijkt mij ook niet zozeer die 'kots' waar je mee zit, maar toch vooral dat je je zo ziek kunt voelen door wagenziekte dat dat alle plezier (voor de zieke) echt serieus verpest...

Pilletje of niet , spugen

Pilletje of niet , spugen deed oudste hier toch wel. De kinderen hadden hier samen de achterbank tot hun beschikking met twee emmers met deksel tussen hun in, want als de een had gespuugd moest de ander ook (van de lucht alleen al).
Dure oplossing die zakken.

Lees verder