2 oktober 2019 door Volero

Drie redenen voor een kindervloerkleed

Wat is er als kind fijner dan lekker onbezorgd kunnen spelen? Lekker onbezorgd spelen op een speelkleed natuurlijk! Een kinderkleed is niet alleen lekker zacht aan de voetjes en knietjes, maar stimuleert ook nog eens de fantasie van je kleine spruit. Lees hier drie redenen voor een kindervloerkleed in samenwerking met Volero.

Een kinderkamer is niet meer alleen een plek waar kinderen slapen, er wordt steeds meer aandacht aan styling besteed. Hele kinderkamers worden ontworpen via Pinterest. Om de inrichting van de kinderkamer compleet te maken adviseren wij om een kindervloerkleed neer te leggen. Waarom? Dat lees je hier!

Lekker zacht

Voordat je baby zijn eerste stapjes zet, begint hij met rollen en kruipen. Dan is het wel zo prettig dat hij dit kan doen op een fijne, zachte ondergrond. Op een kindervloerkleed kan je baby naar hartenlust rollen, kruipen en spelen. Daarnaast is het voor jezelf ook fijn, want moet je er ’s nachts uit, dan sta je niet met je voeten op het koude laminaat of zijl. Zo kan je tegenwoordig kiezen uit laagpolige of hoogpolige vloerkleden. Je zult merken dat je veel sneller naast je baby op de grond gaat liggen om samen te spelen, elkaars handjes te ontdekken of te knuffelen. Als je kind wat ouder is, is het fijn om samen op het vloerkleed een boekje te lezen of een spelletje te spelen. Kinderen zitten graag op de grond, omdat dit ze helpt om stabiel te zitten. Maar laten we eerlijk zijn: het zit nu eenmaal lekkerder op een kleed. Ga je voor een vloerkleed met een leuke print, dan prikkel je ook nog eens de fantasie van je kleine ondernemer.

Stijlvol

KindervloerkleedNiet voor niets kan je geen Pinterest of Instagram meer openen zonder een prachtig gestylde babykamer mét vloerkleed te zien. Een vloerkleed maakt een kinderkamer af. Een vloerkleed in de kinderkamer is onwijs stijlvol. Het geeft de kinderkamer in een handomdraai meer warmte en knusheid. Ze zijn beschikbaar met dierenprints, leuke designs en je creëert er een leuk speelplekje in de kinderkamer mee.

Naast dat Volero een breed assortiment vloerkleden met leuke prints en afbeeldingen heeft, is het ook zeer stijlvol om een ‘volwassen’ vloerkleed neer te leggen. Sommige ouders willen zo min mogelijk kinderlijke prints in huis en kiezen daarom voor een mooi design in de kinderkamer. Vooral hoogpolige vloerkleden winnen veel liefde bij ouders.

 

kindervloerkleed playtime

Betaalbaar

Je hebt kindervloerkleden in heel veel verschillende prijscategorieën. Wat zo leuk is aan de kindervloerkleden van Volero is dat ze al verkrijgbaar zijn vanaf 39,-. Een baby vloerkleed hoeft dus absoluut niet duur te zijn. Maar wat voor kinderkleed je ook kiest, het belangrijkste is dat je baby of kind er lekker kan spelen. Daarom zijn de meeste kindervloerkleden gemaakt van synthetische stoffen. Bij synthetische vloerkleden hoef je niet bang te zijn voor allergische reacties bij je kleintje, daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken!

Vloerkleed kinderkamer