18 september 2012

Van Facebook naar fotoboek

Een nieuwe service, in samenwerking met Sosocio: fotoalbums maken van je Facebook-foto's, met 1 druk op de knop! Deel ze gratis, of laat ze afdrukken.

Het was weer druk op Facebook, deze zomer. De ansicht voor opa en oma is vervangen door een bijna dagelijkse fotostroom van familiefoto's, en kinderen die plezier maken. De ene foto nog leuker dan de andere. Ook voor collega's en vrienden.

Goudmijn voor later

Wat je op Facebook zet, is (als je er even bij stilstaat) een goudmijntje voor later. Facebook is nú eigenlijk al de vervanging van het oude fotoalbum. En met de Tijdlijn is alles ook nog eens chronologisch terug te vinden.

Zou het niet leuk zijn als je daar met één druk op de knop een echt fotoalbum van kunt maken, dat je dan ook weer kunt delen met wie je maar wilt via internet?

Gratis albums maken met Sosocio

Je zou dan een album kunnen maken met een thema. Zoals de vakantie. Maar je zou ook zomaar je babyalbum kunnen samenstellen.

Dat kan! Ouders Online biedt deze mogelijkheid via Sosocio, een nieuwe dienst waarmee je gratis zo'n album kunt samenstellen. Ontdek maar eens hoe het werkt, en geniet zo weer even van alle mooie foto's die je gedeeld hebt.

Vergeet niet het driehoekje aan te klikken om een thema (basis-vormgeving) te kiezen.

Verzoeknummers voor nieuwe thema's kun je mailen naar [email protected]. De thema's voor 'een jongensbaby' en 'een meisjebaby' zitten er al in. Gewoon roze en blauw. We dachten: we doen eens gek ;-)

Album afdrukken

Je kunt het album ook laten afdrukken. Dat is natuurlijk niet gratis. Maar ook niet duur.

Aan de slag!

Benieuwd hoe het werkt en wat het doet? De weg wijst zich volkomen vanzelf.

Veel plezier!