Heb jij een moeilijke eter in huis? Bekijk dit gratis webinar vol tips, zodat het avondeten weer gezellig wordt

Kijk je elke avond op tegen het avondeten, omdat je geen zin meer in hebt in strijd? Weigert je kind nieuwe smaken te ontdekken en hoor je regelmatig ‘Dit lust ik niet’? In dit gratis webinar krijg je super veel slimme tips voor moeilijke eters. Ook leer je hoe je gevarieerd, gezond én fijn met elkaar kunt eten door de waardevolle tips van voedingsexpert en chef Marjolein! Kieskeurige eters behoren voortaan tot het verleden na het volgen van dit webinar, meld je gauw hieronder aan. Eten wordt weer gezellig, lekker en een ontspannen moment voor iedereen. Goed nieuws: als trouwe lezer van Ouders.nl krijg je gratis toegang tot deze waardevolle masterclass, dus schrijf je snel in!

Schrijf je nu in voor het gratis webinar ‘Van lust ik niet naar lust ik wel’

Het gratis webinar kun je volgen op 23 februari om 20:00 uur. Zet het alvast groots in je agenda, want dit webinar wil je niet missen. Kun je écht niet aanwezig zijn op dat moment? Dan is de replay nog t/m 27 februari beschikbaar om terug te kijken en ontvang je hiervan de mail zodra het terugkijken beschikbaar is. We hopen natuurlijk dat je er live bij bent, want de interactie is ontzettend leerzaam én Marjolein geeft ook nog eens cadeautjes weg. Naast de waardevolle tips en inspirerende adviezen van chef Marjolein, maak je kans op drie maaltijdboxen van Ekomenu én het Wereldeters kookboek. De drie maaltijdboxen zijn helemaal afgestemd op het gezin en bevatten gezonde en kidsproof recepten van Ekomenu die je in een handomdraai op tafel zet. Nog belangrijker: na het volgen van dit webinar geniet je (weer) met elkaar van gezonde, gevarieerde en heerlijke gerechten. Schrijf je snel in en mis het niet!

Vul a.u.b. je voornaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Ontvang tips van Ekomenu chef Marjolein

Het webinar duurt 60 minuten en er is voldoende ruimte om vragen te stellen aan chef Marjolein. Ben je benieuwd naar wat Marjolein te vertellen heeft over gezonde voeding voor het hele gezin? En welke toegankelijke tips je kunt toepassen om strijd aan tafel te voorkomen? Volg dan zeker het webinar om weer te ontspannen aan tafel en van jouw kind weer een alleseter te maken.

Wat je kunt verwachten van het webinar

In dit gratis webinar ontdek je hoe je op een leuke manier geniet van heerlijke, gezonde maaltijden samen met de kids.

  • Je ontvangt toegankelijke tips om nieuwe voeding, mét succes, te introduceren;
  • Je leert over de smaakontwikkeling van kinderen én hoe je het proeven van nieuwe maaltijden kunt stimuleren;
  • Je krijgt antwoord op de vraag: hoe verminder ik de strijd aan tafel met kinderen?
  • En je ontdekt hoe je je kinderen gezond en gevarieerd kunt laten eten op een leuke manier. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om lekker en gezond te koken!
  • Er is ruimte om vragen te stellen aan voedingsdeskundige en chef Marjolein;
  • Je maakt kans op een volledige kidsproof maaltijdbox die bij je thuis wordt bezorgd en het boek Wereldeters met ontzettend veel informatie en tips over voeding voor jonge kinderen.

Want hoe leuk is het als je aan het eind van de dag gezellig aan tafel eet met je partner en je kinderen? Lekker eten en naar de verhalen luisteren van wat iedereen heeft meegemaakt, gunnen we jouw gezin. Maar in de praktijk loopt het vaak anders. Aan het eind van de dag ben je moe, je kinderen moeten nog in bad en naar bed en het avondeten wordt al snel afgeraffeld… Na het volgen van dit webinar ben je een ervaring én veel tips rijker voor jouw opvoeding.

Spreker: voedingsexpert en chef Marjolein de Vlaam

Marjolein de Vlaam is schrijfster van het kookboek Wereldeters (uitgeroepen tot kookboek van het jaar) en oprichter van de maaltijdbox Ekomenu. Marjolein: "Ik heb hele leuke kinderen, echt waar. Behalve tijdens het avondeten!" Gelukkig bedacht ze daar een handige tactiek voor, waardoor ze al snel weer kon genieten van gezonde gerechten (met lekker veel groenten, ja echt!) én een ontspannen setting aan tafel. Haar kinderen begonnen te proeven en smulden van de maaltijden. Nog een ver-van-je-bed-show? Binnenkort niet meer! Hoe ze dit aanpakte, hoor je namelijk in dit gratis webinar. Schrijf je snel in!

Vul a.u.b. je voornaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.