Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

De leukste familiefilm deze voorjaarsvakantie is Don & DJ : Vrienden Voor Het Leven

Ben jij al plannen aan het maken voor de voorjaarsvakantie? Dan mag deze familiefilm niet op het lijstje ontbreken. Don & DJ: Vrienden Voor Het Leven is de film die je niet wilt missen tijdens jullie krokusvakantie! Vanaf 7 februari in de bioscoop.

Een klunzige marionet en een verlaten knuffel

In het oude poppentheater in Central Park komen de poppen tot leven zodra de lichten uitgaan. Eén van hen is Don, een levendige marionet met veel fantasie. Hij heeft er genoeg van om altijd de kluns te spelen. Zijn grootste droom? Voor één keer de held zijn! Daarom verlaat hij het theater voor een spannende ontdekkingsreis door de grote wereld.

Daar komt hij DJ Doggie Dog tegen, een verlaten knuffel die graag rapper wil worden. Ondanks dat ze heel verschillend zijn, worden ze al snel dikke maatjes. Samen beginnen ze aan een spannend avontuur en ontstaat er een bijzondere vriendschap. In de grote stad New York ontdekken ze pas echt wat ze kunnen. Het is hun missie om van hun dromen werkelijkheid te maken: zelfs de kleinste personages kunnen heldhaftige rollen spelen! 

Voor wie is de film?

Deze feelgood film gaat niet alleen over een geweldig avontuur maar zit vol verborgen boodschappen, en is daarom leuk voor jong en oud. Het verhaal inspireert kinderen over doorzettingsvermogen, vriendschap én het volgen van je dromen. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar of ouder.

Bekijk de trailer

Ben je al enthousiast? Bekijk dan de trailer hieronder.

Deze film is zonder twijfel de leukste familiefilm van deze voorjaarsvakantie. Bestel gauw je kaarten, haal een bak popcorn, neem plaats in jullie bioscoopstoelen en duik samen in dit avontuur vol fantasie. Veel kijkplezier!