Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

1 juli 2008 door Justine Pardoen

Zomerstop 2008

Ouderschap stopt nooit, maar Ouders Online wel. Eventjes, in juli en augustus. Zodat we in september weer uitgerust doorkunnen. Mits u daarbij helpt...

Bladendokter Rob van Vuure zei het vandaag nog (in de Volkskrant): om de zomer door te komen heb je minstens een dubbeldik zomernummer nodig. Of liever nog: een driedubbeldik zomernummer.

Dat advies hebben we ter harte genomen. We hebben maar liefst 18 nuttige artikelen voor u klaargezet. Zodat we ons met een gerust hart tot 31 augustus kunnen terugtrekken. Onder andere voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Een ander advies van Van Vuure was om veel gratis dingen aan te bieden. Ook daarin is voorzien. Kijk even bij onze Tips en Agenda. Daar wemelt het van de gratis aanbiedingen!

Antwoord voor iedereen

Een van de wensen die we vorig jaar uitten, bij de ingang van de toenmalige zomerstop, was dat we zo graag een 100% dekking wilden van de opvoedvragen. Met antwoord voor iedereen. Die wens is uitgekomen.

Door de samenwerking die we het afgelopen jaar aangingen met Korrelatie, kunnen nu alle opvoed-vragen beantwoord worden.

Andere samenwerkingsverbanden zijn in de maak. Zo zullen we het komend jaar waarschijnlijk óók antwoord kunnen geven op alle juridische vragen. Stay tuned.

Exit BoekAnouk

Sommige dingen zijn minder goed gegaan. Zo moesten we helaas afscheid nemen van onze partner BoekAnouk, de online boekhandel die jarenlang ervoor gezorgd heeft dat alle boeken die wij bespraken met één muisklik geleverd konden worden. Anouk is helaas ten onder gegaan in het geweld van de grote internet-boekhandels. Haar site blijft voorlopig nog wel in de lucht, maar vooral als etalage voor Bol.com.

Vanaf nu zult u de boeken die wij bespreken dus in uw eigen boekhandel moeten kopen, of zelf moeten bestellen bij Bol.com.

Nieuwe site

Wat gaan we doen tijdens de zomerstop? Eerst even op vakantie natuurlijk. En leuke dingen doen met de kinderen. Maar dan weer op volle kracht vooruit. We hebben een team van ontwerpers en programmeurs geformeerd om een nieuwe site te bouwen, want die 20.000 losse pagina's die we nu hebben, moeten nu écht in een Content Management Systeem (CMS) worden ondergebracht.

De huidige planning is dat we in december van dit jaar met onze nieuwe site gaan komen. Hoe gaan we dat betalen?

Word donateur van Ouders Online

Ouders Online wordt deels gefinancierd uit reclame-inkomsten, maar dat is geen vetpot. Onder andere omdat we zeer terughoudend zijn bij het aannemen van adverteerders. Producten waar we niet in geloven, komen er niet in.

Vandaar dat we toch weer een beroep doen op u, om donateur te worden van Ouders Online. Omdat we volstrekt onafhankelijk willen blijven, zowel van de commercie àls van de overheid.

  • Bent u nog geen donateur, vul dan eerst even het aanmeldingsformulier in, en stort dan uw bijdrage op rek.nr. 44.65.63.013 ten name van "Vrienden van Ouders Online" in Almere-Stad. Uw welkomst-cadeau: een set zonneschermpjes voor in de auto!
  • Bent u al donateur? Dan hoeft u geen formulier in te vullen. Maak het geld gewoon over (zie boven), en vergeet niet uw donateursnummer te vermelden.
  • Weet u uw nummer niet meer? Mail dan naar [email protected] om het nummer op te vragen. Ook andere vragen over de Vriendenstichting kunt u stellen via dit e-mail adres.

We wensen iedereen een heel fijne zomervakantie. Tot ziens in september!