Home » Forum » Stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
steffie G
Stofzuigerzakken

ik keek net op de verpakking van de stofzuigerzakken (alweer leeg!!) daar stond op dat deze "stoffige zakken" 2 keer langer mee gaan dan papier. Moet ik hem dan een keer leeggooien ofzo?? wie weet dit?
Heb jaren lang de Dyson gehad, ken dus deze nieuwe ontwikkeling niet. Gr. Steffie

amk
Hihi nee,

het duurt gewoon 2x zo lang voor hij vol zit. Dat komt omdat de lucht er makkelijker doorheen kan als bij een ouderwetse papieren zak.
Vol is gewoon vol en dan weggooien.

groet,
angela

sharon*
Ooh

Ik dacht dat iedereen dat deed? Ik doe dat ook wel eens hoor, de zak een beetje legen en dan verder zuigen.
Ik heb overigens nog nioet gemerkt dat die nieuwe stofzuigerzakken minder snel vol raken. Ze zijn wel duurder, dat merk ik dan weer wel!

Vera*
Hier

blijven de volle stofzuigerzakken buiten in het rek liggen totdat hij ze helemaal ontleed heeft. Er gaat hier zo veel in de stofzuiger dat er niet hoort, zelfs een briefje van tien euro dat het hard nodig is dat dat gebeurd. Ik hoor wel dat er wat in de stofzuiger verdwijnt maar ik zie het niet en kinderen en zooi....

Merla
Zak een keer leeggooien

doe ik ook hoor.
Deed ik eerder ook nooit, tot ik een keer zonder zat. Toen heb ik hem ook leeggegooid en dat bracht me toen ophet idee dat voortaan vaker te doen. Ik doe nu twee keer met een zak, daarna gaat hij wel weg omdat de ventilatiegaatjes in de zak anders verstopt raken en het antiallergische effect totaal weg is. Maar dat kan een zelfverzonnen fabel zijn hoor ;) Ik heb in elk geval dat gevoel erbij dus daarom gebruik ik de zakken hooguit 2x.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.