Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

shopper

shopper

27-05-2012 om 21:16

Euroshopper

Ik kwam hier een een draadje de opmerking tegen dat euroshopper qua prijs ligt bij aldi/lidl. Voor laatste pak ik af en toe de auto, maar AH is sinds kort in mijn woonplaats. Om niet alles zelf uit te gaan proberen.....Welke euroshopperprodukten zijn aan te raden ?
shopper


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Vic

Vic

30-05-2012 om 22:09

Grootverbruiker (o.t.)

Hebben jullie ook, niet met name genoemde gezinsleden, die erg veel wc-papier gebruiken? Ik word er soms wat iebel van als een rol na een dag leeg is, en heb wel eens geroepen dat we allemaal op een rantsoen van 1 rol per week gaan.

kamille

kamille

30-05-2012 om 22:52

Vic

Heel herkenbaar, ja

Ooit heb ik de tip gekregen om het rolletje dan in te knijpen zodat hij wat minder makkelijk af te rollen is en de enthousiaste papiergebruiker wat afgeremd wordt. Helpt hier helaas geen zier. Preken ook niet. Velletjes gedoseerd neerleggen idem dito. Heel irritant, en de strijd woedt nog steeds door om deze megaverspiller te bedwingen
Nog niet zo lang geleden had ik het goedkope papier noodgedwongen (want uitverkocht) vervangen voor een duurder en luxe soort. Mooi, dik, stevig papier! Maar dankzij onze grootverbruiker hadden we vrijwel meteen een mega verstopping in de pot! Dat loste zichzelf, letterlijk, wel weer op omdat het papier uiteindelijk toch week werd en met een bamboe stokje uit de tuin ging het nog wat sneller.. Maar wat was het een ellende, telkens die verstopte pot met papierproppen en drollen te moeten doorroeren tot het eindelijk wegspoelde!
Mocht ik ooit weer eens, noodgedwongen of vrijwillig, een luxe neiging hebben, dan bewaar ik het mooie papier voor de momenten dat de grote verspiller bij zijn vader zit en hang ik voor zijn terugkeer gewoon weer de goedkope rollen op!

Luxe wc papier

Jongste had bij de JUMBO een boodschappenpakker gewonnen omdat ze de 1000ste klant was (14 jaar!) En niet eens omdat ze wat kocht, nee, ze schoot voor voor vriendin die geen geld meer had en haar brood was vergeten Om precies te zijn 80cent. Dus kwam ze hier thuis het pakket in de pauze al hijgend afleveren...
En daar zat o.a. in luxe w.c. papier(leuke prijs voor een 14 jarige, hahaha).
Die gingen we natuurlijk algemeen gebruiken.
Probleem 1, ze pasten niet op onze w.c. rolhouders (te dik), dat wil zeggen, ze pasten nét, maar dan konden we niet meer rollen en dat terwijl we een dure luxe badkamer hebben inclusief accecoires (sfinx), dus voor duur w.c. papier met je zeer speciale houders hebben blijkbaar.
Afijn na een beetje gerommel en getrek kregen we er wat af en zoals wij gewend zijn(met goedkoop w.c. papier) stuk of wat vellen...gewoon trek en afbreken.
Dat was dus veel te veel met deze luxe variant....Dus braken we er weer de helft af(wel vóór gebruik). En die losse velletjes legden we op de w.c. rolhouders...En die vielen weer alle kanten op (als we b.v. te hard de w.c. deur dichtdeden door tocht enzo), op de grond etc.
Wat een rotzooi werd het met die luxe variant!
Nooit meer dus!
groeten albana

Hier vooral huisgenoten

die tussen de wc bril plassen, remsporen niet wegborstelen en heeeeeeel erg veel zeep gebruiken.

Vic

Vic

31-05-2012 om 14:45

Ja, die ook

"die tussen de wc bril plassen, remsporen niet wegborstelen en heeeeeeel erg veel zeep gebruiken. "
Of hun hand niet onder het zeeppompje houden zodat mijn hele wasbakje plakkerig is. Een van de huisgenoten heeft ook een verbod op het gebruiken van de wc-borstel omdat dan de hele vloer wordt ondergespetterd.

kamille

kamille

31-05-2012 om 15:36

Ai ai ai, die wcborstel...

Ik heb eindelijk mijn kroost zover dat ze remsporen wegborstelen...! Maar vanmorgen, toen ik de pot wilde boenen, vond ik me toch een plakkaat stront onder mijn borstel... Ik begin niet eens meer aan schoonmaken, heb het ding in een oude plastic tas gedaan en weggemieterd.

Hoe ga ik dit nou pedagogisch aanpakken! "Doe eerst een papiertje in de pot" wordt: de halve rol, en dreiging van verstopping (hebben al die nieuwe potten tegenwoordig zo'n nauwe doorgang?), en nu ik ze eindelijk zover heb dat ze de borstel gebruiken als "een velletje papier" niet afdoende is, krijg ik dit weer...!

Misschien is het nuttig om erbij te zeggen dat autisme in ons gezin royaal aanwezig is, en dat instructies altijd autist-proof moeten worden gegeven

Kamille

Poging: als naar schatting dikker dan 1/2 millimeter: laten zitten, moeder roepen.

Sterkte ermee

Temet

kamille

kamille

31-05-2012 om 17:15

Temet

Dat is een goeie tip, bedankt!

W.c. borstel

Nou gewoon die zet je als je b.v. moet werken en de kinderen naar school zijn in de pot (in het watergedeelte) en daar giet/spuit je bleekwater op. Deur dicht, naar je werk en als je thuiskomt tref je een schone w.c. borstel aan....eruit en vieze water doorspoelen.
Wel niet zo milieuvriendelijk, maar zeer effectief.
groeten albana

Tink

Tink

06-06-2012 om 00:29

Grootverbruiker

Goh, er zijn er hier meer met zo'n probleem. Ook hier 1 niet met name te noemen persoon die in persoons eentje verantwoordelijk is voor minstens de helft van het gebruikte wc-papier. Het vervelende is dat de persoon in kwestie dat zelf niet gelooft, maar ik merk het op dagen dat deze persoon er niet is. Ik hoop er maar op dat ooit het kwartje wel zal vallen.
Enne, over megaverpakkingen: ik ga daar rustig mee over straat hoor, wat is er mis met wc-papier? Koning, keizer, admiraal, ook die gebruiken het allemaal . En dat Floralys papier van de Lidl is prima spul (de blauwe verpakkingen bevallen hier het best).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.