Home » Forum » Fio rughernia 0

Fio (rughernia)

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Elisa Gemani
Fio (rughernia)

Hoe gaat het met je man?

Fiorucci
Elisa

Mwah, kan beter. Hij heeft de eerste twee weken veel vooruitgang geboekt,daarna kreeg hij toch weer last van zijn been, maar niet zo erg als voorheen. Hij moet nog steeds lopen,liggen en zitten afwisselen. De chirurg dacht eerst aan postoperatieve zwelling, maar dat had nu al over moeten zijn. Dus even aankijken tot de controle over een maand. Ook had hij nog een ontstoken ader in zijn arm, op de plek van het infuus, maar dat gaat nu beter gelukkig.

Elisa Gemani
Fio

He, wat jammer nou dat hij toch weer last heeft... Zijn het dezelfde verschijnselen als voor de operatie? Heeft hij al fysio zoals massage en lichte spierversterkende oefeningen? Zo'n ontstoken ader had ik ook; slecht geprikt (twee keer, au) en tja, je weerstand is toch een stuk minder na een operatie. Ik hoop dat het straks weer wat beter gaat me je man; hou ons op de hoogte!

Fiorucci
Elisa

Het is dezelfde pijn in zijn been, maar milder,gelukkig. Hij heeft inderdaad fysio, en zo hobbelen we maar rustig verder. Het ergste vindt hij nog dat hij mij niet kan helpen met van alles en nog wat, zoals hij normaal wel doet. Ik vind dat helemaal niet erg en volkomen logisch,maar hij ziet dat anders..:))

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.