Home » Forum » Oerol festival

Oerol festival

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
jessica 5
Oerol festival

Wie gaat er ook dit jaar naar toe?. Ik ga er nu weer naar toe, ben er al 20 jaar niet meer geweest. Ik weet dat er veel veranderd is in die jaren. Ik heb er veel zin in.

rosa
Niet zelf

Maar dochter gaat er naar toe met een vriend. Ze zijn nog nooit geweest, maar hebben er ook veel zin in. Ze hopen zelf nog ergens te kunnen optreden (zang en gitaar).
Hopelijk werkt het weer een beetje mee - veel plezier!

jessica 5
Rosa

Leuk!. Wanneer gaan ze?. Ze hebben toch al wel een camping en de overtocht geboekt?.
Ik hoop dat het weer ook lekker gaat worden daar. Ik zit gelukkig in een caravan, dus de kachel kan ook aan als dat nodig zou zijn.

rosa
Net weg

Ze zijn net op de trein gestapt. Boot en camping waren al een tijdje geboekt. Ik hoop maar dat het even droog is als ze aankomen zodat ze het tentje droog op kunnen zetten... wat een regen.
Maar lekker een paar dagen theater en vooral (wat hen betreft): heel veel muziek!

jessica 5
Het weer

Ik hoorde van mijn zwager dat het vanochtend noodweer was maar daarna klaarde het op en scheen lekker het zonnetje. Op welke camping staan ze?. En tot wanneer blijven ze?. Ik vertrek Donderdag en sta op camping De Mast. Misschien zie ik ze wel ergens spelen.

rosa
Andere camping

Ik dacht de Kooi. Ze vrijdag weer naar huis.
Ik denk dat ze op de camping wel zullen spelen (dat kunnen ze zeker niet laten), en misschien ook nog wel ergens anders.
Er is iedere dag een half uur over Oerol op tv. gisteren heb ik het gemist, maar vandaag kijk ik zeker even.

kastanjet
Leuk

Ben al vaak geweest en volgend jaar willen we met 4 vriendinnen. Heb er nu al zin in.

rosa
Gespeeld

Een enthousiaste sms van dochter: ze hebben op straat gespeeld en daarmee 50 euro opgehaald! Hebben ze weer wat van de reiskosten terugverdiend :)

Anne Carin
Oerol

Ik was ook op Oerol, voor 't eerst, met m'n zus die al vaker geweest is. Leuk hoor! Heel speciaal sfeertje en Terschelling is prachtig. Muv maandagochtend ook prima weer gehad, veel zon. We zaten in een huisje in Hoorn. Ook alles al lang van te voren geboekt (huisje, boot, fietsen, zelfs 't parkeren!)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.