Home » Forum » Zijn vouwbare ballerinas comfortabel

zijn vouwbare ballerina's comfortabel?

Top 3 nieuwe artikelen

  1. Rouwverwerking van je kind, lees hier hoe je kunt helpen.
  2. Thuis sporten met het gezin, check deze tips voor kinderen vanaf 8 jaar.
  3. Mijn kind is bang voor corona, wat kan ik doen? Je leest het hier.
33 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pirata
zijn vouwbare ballerina's comfortabel?

Ik heb moeilijke voeten en wil niet altijd op gympen lopen (staat zo stom op met de kerst op Allstars te lopen bij mijn nette jurkje :-) ). Nu had ik al ballerina's gekocht, want plat en koket. Maar helaas is het lopen op die dingen ook weer een marteling. En het waren niet eens goedkope harde krengen.
Nu vroeg ik me af of vouwbare ballerina's het probleem oplossen, doordat die misschien door het elastiek beter aan je voet zitten. Is er iemand met ervaring met vouwbare ballerina's?

Katniss
Goede schoenen

Ik krijg ook snel last van mijn voeten in slechte schoenen. Tegenwoordig koop ik alleen maar Gabor omdat die altijd goed zitten. Ik vind ze ook leuk maar daarover zijn de meningen verdeeld.

Tijgeroog
Ballerina's

Geen ervaring mee, maar die dingen zien er voor mij altijd al uit alsof het vreselijk moet zijn om op te lopen. Maargoed, als ik iets te lang op m'n Allstars loop (met steunzolen) krijg ik ook last van m'n voeten.
Mooie platte laarsjes misschien?

Ely
Vreselijk

Maar het is idd persoonlijk. Ik vind dat hele platte bij die dingen op één of andere manier vervelend. Bij slippertjes heb ik dat niet en op blote voeten lopen vind ik heerlijk dus wel gek. Ik zou een paar gympen zoeken die leuk staan onder een jurkje, er zijn zoveel leuke gympen nu.

Pirata
ik heb wel nette schoenen

Ik heb gelukkg wel een paar nette zwarte schoenen met een laag hakje, maar dat zijn idd schoenen die tot mijn enkel komen. Open schoenen zouden toch mooier staan. Laatst had ik al ballerina's met een enkelbandje gevonden maar mijn halve zolen staken erboven uit. Weer niks dus... Gabor ken ik als comfortabel maar is voor mij te degelijk. Voel ik me niet prettig bij (hmmm, wat voor een beeld geeft dit van mij :-) ).
Gewone ballerina's zijn een ramp voor de voet, ik verdenk mensen die daar lachend op lopen van een valse glimlach zo beroerd zijn die dingen voor mij. Vandaar dat ik hoopte dat die vouwbare als pantoffeltjes zitten?
Slippers zijn ook lastig te krijgen trouwens, alleen teva's met van die gekruiste bandjes kan ik lang op lopen.
Gympen onder mijn jurk, prima maar welke dan? Geen allstars in elk geval. Het is een kort zwart klokkend jurkje van glanzende stof.

Juno
Paul Green

Ik heb die vouwbare op het vliegveld gepast maar vond ze niet geweldig zitten. Ik heb zelf twee paar ballerina's van Paul Green, die vind ik heerlijk zitten. Voor iedere voet is er wel een ballerina, ik koop ze nu alleen nog maar van dit merk. De zijkanten zijn iets hoger of zo, de pasvorm is anders dan die van bijvoorbeeld Fred de la Bretonniere.

Juno
Deze heb ik
Tijgeroog
Gympen

Ik heb een klokkend jurkje waar ecco's erg leuk onder staan. Model ecco lijkt een beetje op Allstars. Teva's zitten bijv mij ook lekker, teva-slippers trouwens ook.

Krullevaar
nette ballerina's/pumps

Zoek eens op stewardessschoenen, dan krijg je nette schoenen met lage brede hak die prima zitten. Wat ik ook weleens heb gedaan als ik op een beurs moest staan, is een extra zooltje in m'n pumps stoppen. Dan heb je iets meer confort. Zal met ballerina's ook wel werken. Lijkt mij dat die dat ook wel nodig hebben, want die hebben al nauwelijks een voetbed.

Pirata
zooltje

gelukkig heb ik al halve zolen. Daar ben ik heel blij mee want sindsdien kan ik tenminste weer lopen. Mijn mening over Gabor heb ik al weer bijgesteld. Er zitten best mooie tussen. Alleen de balerina's blijven wat plomp. Maar die met die scherpe puntneuzen en klein hakje zijn wel mooi. Jammer genoeg zijn hakken van 4,5 cm teveel gevrqagd. Maar ik heb weer iets te googlen na het optuigen van de kerstboom straks, dank. Ballerina's al dan niet vouwbaar zullen wel afvallen..

Juno
Probeer

Probeer nou gewoon eens verschillende merken uit.

Krullevaar
zoiets?

http://www.stewardessschoenen.nl/webshop/schoen-met-lage-hak-detail

Klopt, er zijn charmantere schoenen maar je wil graag comfort toch?
Of wellicht een ballerina met een sleehak, maar daar moet je van houden.

Pirata
lastig

https://www.zalando.nl/jeffrey-campbell-korte-laarzen-black-je711n00y-q1...
Ik zoek iets dat misschien teveel gevraagd is met probleemvoeten, het moet én elegant, én comfortabel én feestelijk zijn...
Misschien toch weer enkellaarsjes met bescheiden hak? Alles passen en uittesten wordt moeilijk, ik zou wel willen maar een fysieke schoenenwinkel heeft zelden iets naar mijn smaak.

Katniss
Hmmm

Als je die stewardessenschoenen of Gabor ballerina's vergelijkt met Allstars loop je er in ieder geval 300% charmanter bij met de Kerst. Ik heb waarschijnlijk weinig gevoel voor mode, want ik zie ook niet wat er mis is met die zgn lompe schoenen.
Met slippertjes of peeptoes heb ik helemaal niets. Die vind ik eigenlijk een beetje onfatsoenlijk en zeker ongeschikt voor de winter.

Lilian1
grote schoenenzaak in de buurt?

Zit er geen grote schoenenzaak in de buurt waar ze dus echt veel hebben. Hier een 15 kilometer verderop zit bv Shoerama(die hebben bijna elk merk) en in de stad een Omoda winkel. grote kans dat je dan een merk vindt wat wel lekker zit.
Foornotes,rieker,Gabor,
Jenny (Ara)http://www.schuurman-schoenen.nl/img/comfortabele-dames-pumps_1500x1500_...

Jamie
ballerina's

Ik heb niets met schoenen, het zou mij niet uitmaken wat je aantrekt maar als het mij dan gevraagd wordt vind ik ballerina's heel lelijk als je ook maar iets van het begin van tenen ziet. Veel te open/bloot in de wintermaanden.

swaen
Loafer of mocassins

Die zijn echt topnotch op het moment. Wat vooral zorgt voor heel veel keus. En ze zijn ook nog eens heel confortabel.

Zoiets als dit: http://www.wehkamp.nl/damesmode/dames-schoenen/loafers/blink-loafers/C21...

Pirata
swaen

Die vind ik wel leuk eigenlijk. Ik denk dat mijn zolen daar goed in blijven hangen. Ik ga op zoek maar dan het liefst echt leer. Dank voor de tip.
Verder zijn de ballerina' s nu wel 100% defintief afgevallen en komen er ook krokodilleleren enkellaarsjes. Print-krok natuurlijk. Ik kan "los" want vier een forse financiele meevaller, mocht iemand denken dat ik de geldpest heb :-)
Dank allemaal, ik ben er bijna.
Lilian, ik werk in het centrum van een grote stad en kom er zelfs daar niet uit qua keuze. Die zaken duizelen me altijd en dan ren ik even snel naar buiten als ik binnenkwam.

swaen
Pirata

Zou ook voor echt lederen gaan. Zweet zo die plastic dingen. Het ging me vooral om het model. You got the point :-)

Pirata
besteld

Ik heb loafers besteld met een iets spitser neusje. En de krokoleren enkellaarsjes. En nu maar hopen dat ze zo lekker zitten als ze er uit zien. Zo nee gaan ze weer retour.
Tnx allen!

Elisabeth
Piccolino's

Ik vind dit merk erg mooi en ze zitten lekker vind ik, maar .... ik vind ze wel duur.....

Noet
of

trek hoge doc's aan, de zwarte staan prachtig zelfs onder een mantelpak.

http://www.drmartens.com/nl/Dames-laarzen/Dr-Martens-1b60/p/12270003

of met een werkje:
http://www.drmartens.com/nl/Dames/Dr-Martens-Anissa/p/16717001

Zelf heb ik deze bijna overal onder (maar dan de hoge variant, tot aan de knie)
http://www.drmartens.com/nl/Dames/Dr-Martens-Anissa/p/16717001

Pirata
stoer hoor

Die ik heb besteld hebben wel forse zool en in de verre verte iets van boots weg:
https://www.zalando.nl/billi-bi-korte-laarzen-black-bi611n00w-q11.html
Ik had vroeger pumps van d.Martens maar het leer bleef zo hard... ze waren wel superleuk.

Elisabeth
leuk Pirata

Net bekeken! Leuke schoenen, maar zitten ze ook lekker :-)

Marie
Wolky

Wat vind je van dezen dan?

http://www.wolky.nl/zoeken.aspx?search=rock+8025

http://www.wolky.nl/wolky-dames/herfst/winter-2015.aspx

Jive 3750 Acro

Liberty 7652 Indiana

Rock 8025 Amah

Divine 359 Ballet

Ik zelf ben gek op Wolky-schoenen. Zitten heerlijk en door het uitneembare voetbed passen mijn steunzolen er altijd moeiteloos in.

Pirata
elisabeth

ja, ik houd ze! Wolky heeft zo te zien het assortiment aanzienlijk verruimd zeg. Maar ik ben nu weer even comfortabel voorzien. :-)

Suzanne
Ballerina's wel of niet bij slechte voeten e/o steunzolen.

Vraag mij af of je met slechte voeten e/o steunzolen wel moet denken aan die super platte ballerina's. Hetzelfde geldt ook voor hoge (naald)hakjes, je moet er een beetje de voeten voor hebben. Met steunzolen dien je eigenlijk altijd wel een beetje redelijk goede schoenen te hebben met een los en uitneembaar voetbed, waar dan de steunzolen voor in de plaats worden gelegd. Gabor en Durea zijn wel goede merken waar je goede pasvorm aan hebt als je steunzolen draagt. Gabor is natuurlijk wat lomper bij de ballerina's vanwege de pasvorm en het losse voetbed.

Pirata
hakken, nee zeker niet

Hakken van 4 cm zijn voor mij echt de limit. En uitneembare voetbedden hoeven niet als je zoals ik halve zolen hebt. Dan moet je juist een normale binnenzool hebben. Met een voorgevormd voetbed ligt mijn eigen zool scheef. Met een uitneembaar voetbed verdwaalt mijn zool in de schoen en mis ik de voorkant.
Gisteren heb ik nog maar een paar schoenen besteld, adidas hoge gympen.
Lompe schoenen komen er niet in bij mij, ga ik nog liever op mijn gympen.

Suzanne
Pirata

Op veel hogere (blok)hakken als 4/5 cm. zie je mij ook niet. Dan wordt het sprompelen op die dingen!! Ik heb iets langere (losse) steunzolen, 3/4-tjes noemen ze dat. Lopen van hak tot onder de voorvoeten, onder de tenen vrij. Maar dus wel met z'n boog voor in de voetholte en een bobbel (voorvoetsteuntjes) voor onder de voorvoeten. Dus daarom moeten er bij mij wel de voetbedjes uit, ander is er overcorrectie. Jij al lang steunzolen? Door wie laat jij ze op-/aanmeten ... podoloog of orthopedisch-instrumentenmaker?

Pirata
podoloog

3/4 zolen klinken behoorlijk comfortabel! Maar die kunnen niet meer in gewone schoenen dus?
Helaas ja, ik heb ook wel een paar concessies gedaan aan de elegantie, zeker nu ik een deel van de dag staand doorbreng (stabureau). Dus hakken gaan niet... maar ja het kan ook best leuk zonder die strompelaars :-)

Suzanne
3/4 steunzolen, hakken en lang staan.

Die 3/4 steunzolen heb ik eigenlijk al vanaf kinds af aan. Zulke 1/2-jes of die lange tot onder de tenen heb ik nooit gehad. Met die 3/4-tjes heb je gewoon de hoge welvingen voor in de voetholte en de bobbels (voorvoetsteuntjes) voor onder de voorvoeten. Vraag er de volgende keer maar eens naar. Bij die 3/4-tjes moeten wel de de voorgevormde (losse) voetbedden uit de schoenen. Maar bij Gabor en Durea is dat geen probleem die hebben dat. Ken jij ook de merken Gabor en Burea? Ben zelf secretaresse, dus weet waar je tegenaan loopt met er representatief kleden en uitzien. Een gehele of gedeeltelijke dag staan is niets voor mij. Heb en had ik nooit de voeten voor. Zal je letterlijk en figuurlijk door je hoeven. Blokhakken van 4/5 cm. loop ik altijd wel lekker op. Heeft ook altijd wel wat qua stand lichaam, heupen, knieën en voeten. Naaldhakjes is helemaal niets voor mij hoe laag ook, maar dat geldt tevens voor die (super)platte bellerina's/flatjes zonder enige vorm en model. Zeg altijd, voor dat schoeisel moet je een beetje redelijke voeten hebben. Jij overigens al lang steunzolen? Door wie laat jij ze op-/aanmeten ... podoloog of orthopedisch-instrumentenmaker?

Pagina's