Home » Forum » 1 kinderwens » Lotgenoten gezocht bambomkid moeders 0

Lotgenoten gezocht! BAM/BOM/KID moeders

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Melita
Lotgenoten gezocht! BAM/BOM/KID moeders

Beste wensouders,

Mijn kinderwens speelt al vanaf mijn 18e. Namen had ik al op papier. Eenmaal een woning kinderkleding/spullen aangeschaft. Iemand hoefde maar het woord familie te zeggen en ik kreeg tranen in mijn ogen. Wil het zo ontzettend graag!

Graag kom ik in contact met BOM/BAM/KID moeders. Kunnen jullie mij meer info geven wat betreft het KI-traject? Hoe gaat het in zijn werking en hoe hebben jullie het ervaren? Tips, financiën..

Alvast bedankt,
Melita

Bammoeder
Info

Hier kan je alle info krijgen:
http://www.alleenmetkinderwens.nl/

Mijn traject was 20 jaar geleden. Ik kan je niets vertellen over hoe het nu gaat, ook niet qua financiën. Het heeft bij mij eindeloos geduurd voordat ik zwanger was. Je kunt wel van alles kiezen en willen, maar of je het daadwerkelijk krijgt is nog maar afwachten, ondanks wat er medisch gezien allemaal mogelijk is. Dat geldt trouwens voor iedereen met een kinderwens.
Ik ken vrouwen die er nooit bewust mee bezig zijn geweest en die zich nu, op hun 50e, realiseren dat ze het allemaal "voorbij hebben laten gaan". Wát je ook kiest of wil of krijgt of niet krijgt: het is fijn als dat gebeurt op een leeftijd waarop het kan. Eicellen invriezen is niet voor iedereen weggelegd. Een relatie binnen de termijn is helemaal niet meer zo vanzelfsprekend, laat staan met een man die ook kinderen wil.
Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid. Zelf heb ik er geen moment spijt van gehad :-)

Cinderella
hoi melita

Ik wil wel graag met je 'praten' hierover. Ook al zitten we niet compleet in hetzelfde schuitje ik heb ook nog een enorme kinderwens en heb ook erg de behoefte met ongeveer gelijkgestemden hierover te praten.