Home » Forum » Nu wel zwanger

Nu wel zwanger?

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
peggy
Nu wel zwanger?

Hey meiden, 21 januarie heb ik de pregnyl spuit gehad en heb dus mijn ovulatie tussen 21 en 23 januarie gehad. hopelijk was die pijn van de spuit in mijn bil de moeite waard en ben ik hopelijk nu wel zwanger! jullie duimen toch wel voor me he?
groetjes Peggy

Asa Torell
Peggy

Ik duim in elk geval voor je!

Regien
Natuurlijk!

Ik duim me helemaal suf!!!!

Linnie@
Kramp

Meid, ik heb net al even moeten pauzeren, zoveel kramp kreeg ik van het duimen :-).
Op volle toeren hoor, ik hoop dat het helpt!

peggy
Bedankt meiden

goeie morgen meiden,

tis nu 2 febuarie en ben nog steeds niet ongesteld. Ik plas aardig veel, heb af en toe pijn in mijn buik maar die is ook zo weer weg. ik ben aan de diaree. dus ik hoop nu eindelijk eens na 2 jaar proberen naar het volgende stukje in het forum mee te mogen schuiven. als mijn berekeningen kloppen kan ik hoogstens tot 5-6 februari ongesteld worden. want dan is het 10 tot 14 dagen na deovulatie. daarna doe ik een test.

100%mama
Zat toch al duimen te draaien

maar dan van verveling omdat ik een balie dagje heb op de praktijk....kan ik ze beter draaien voor jou!

peggy
Duimen niet geholpen

waar ik zo een goed gevoel had van de week kan ik sinds vanochtend de hele dag wel janken. vanmorgen vroeg om 06.25 uur ongesteld geworden!!! @#$% Dit was ronde drie van de puregon en pegnyl. Het spuiten deed me zeer en staat me steeds meer tegen en vooral die pregnyl prik. Ook het op commando moeten vrijen vind ik moeilijk. Kan de zin steeds moeilijker vinden.ik belde vanmorgen de assistente van de gynaecoloog op en zij zei dat ik eerst een gesprek krijg.ik heb al 2x aangegeven dat ik de hormonen spuiten en verplicht vrijen niet meer trek. dat het iedere maand weer een grote huilpartij wordt. ik heb met de maatschappelijk werkster gesproken en die heeft dit ook doorgegeven aan de gynaecologen.nu krijgen mijn man en ik as vrijdag een gesprek met de gynaecoloog. ben benieuwd of we nou voor kunstmatige inseminatie of iui in aanmerking komen. dan is de druk van verplicht vrijen weg en een stuk spanning bij mij ook weg. blijf aub wel voor mij duimen meiden. ieder sprankje hoop is er weer een.

ik hou jullie op de hoogte xxxx peg

Regien
Gatver!

Hoi Peggy,

o wat een tegenvaller, jeetje!
Goed dat je hebt aangegeven dat het zoveel spanning kost, hopelijk word je gehoord en kunnen jullie snel beginnen met IUI!

Liefs,
Regien

Asa Torell
O peggy

Wat vreselijk. En dat waar het er zo hoopvol uitzag. Heel veel sterkte met het maar weer doorgaan. Ik ga in elk geval door met duimen!

100%mama
Hier ook

en zelfs nog een tandje (of duimpje in dit geval) harder....wat een tegenslag weer, hopelijk krijg je een goed gesprek vrijdag....ik blijf duimen!

Linnie@
He,,,

..ik had het zo gehoopt voor jullie..
Goed dat je hebt aangegeven dat je dit niet meer trekt. Een mens kan maar zoveel hebben hoor.
Dikke knuffel vanaf hier.

Petr@
Peggy

Ik blijf duimen voor jullie. En ik steek morgen op m'n werk een kaarsje in de kapel aan.
Succes met het gesprek bij de gynaecoloog!

dikke knuffel,
Petr@

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.