Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

mama van 2 boys

mama van 2 boys

19-03-2009 om 20:23

6 dagen overtijd en test negatief

Hoi allemaal,
Ik heb misschien een rare vraag, maar ik ben nu 6 dagen overtijd en heb met 3 dagen en 5 dagen een zwangerschapstest gedaan, maar die waren beide negatief. Ik ben altijd heel stipt met mijn cyclus en ben alleen bij mijn beide jongens overtijd geweest en verder nooit. We waren niet bezig met een zwangerschap dus ben ik zeer verbaasd overtijd te zijn.
Wie herkent een negatieve test en bleek toch zwanger te zijn? Zo niet wat kan het dan zijn?
Groetjes Chantal

Hierboven

Daar staat een draadje van Marloukje "13 dagen over".
Zij is intussen bijna 3 weken over tijd en zit met dezelfde vraag als jij....

Beetje herkenning

Ik herken het wel, maar... ik had altijd al een onregelmatige cyclus. Bij m'n eerste kind heb ik pas bij 7 weken (dus 3 weken over tijd in theorie) positief getest. Maar ik had ook een cyclus die varieerde tussen de 4 en 7 weken...
Misschien dat je huisarts je verder kan helpen, maar anders is het 'gewoon' afwachten...

Caroro

Chantal

Hoe is het nu?? Ik zit namelijk in precies hetzelfde schuitje en hoop op goede berichten... ;-))

mama van 2 boys

mama van 2 boys

24-03-2009 om 18:22

Yrma

Hoi Yrma,
Ik ben nu 11 dagen overtijd en de test van zondag was weer negatief. Ik ben ook altijd zeer stipt. Ik begrijp er werkelijk niets van. Ik heb vandaag een bloedtest laten doen, dus morgen weet ik zeker of ik zwanger ben of niet.
Ik vind het erg eng. Aan de ene kant wil ik graag duidelijkheid, maar aan de andere kant als het negatief is, is alle hoop weer vervlogen. Nu heb ik steeds nog hoop.

Chantal

Tjee wat spannend... ik kan me je onzekerheid goed voorstellen... je wilt gewoon niet horen dat je niet zwanger bent, want in dat geval is er iets anders aan de hand zou je zeggen..(tenminste.. dat is mijn 'angst' vooral omdat je gewend bent zo 'stipt' te zijn in je cyclus)...ooooh wat herkenbaar zeg!!
Laat je het even weten? En deed je huisarts trouwens 'moeilijk' over het laten doen van een bloedtest?

mama van 2 boys

mama van 2 boys

27-03-2009 om 18:34

Toch niet

Hoi Yrma,
De dokter deed helemaal niet moeilijk over de bloedtest. Ik mocht ook wel een echt laten maken, maar dan moest ik nog 3 weken geduld hebben. Dat wilde ik niet.
De uitslag was negatief. Dus toch niet zwanger. Ik ben tot op heden nog steeds niet ongesteld, dus wat het dan wel is weet ik niet.

Jammer

goh wat jammer...!!!! nou ja.. ik ben dus na een week overtijd geweest te zijn wel ongesteld geworden... toch ineens een cylus van een week langer terwijl ik anders stipt op de dag ongesteld wordt... het kan dus blijkbaar allemaal.... Hopelijk wordt je het dan nu maar snel, dan kun je verder...:S
(hier deed de huisarts moeilijk.. - of nou ja.. de assistent.. - ze zei dat ik in elk geval nog een week moest wachten want ze had dat zelf ook wel eens gehad...tja...)

mama van 2 boys

mama van 2 boys

01-04-2009 om 20:41

Of toch wel, ik weet het niet meer

Ik ben nu inmiddels 20 dagen overtijd en nog steeds niet ongesteld. Misschien maakt mijn lichaam de hcg wel later aan. Ik voel me wel zwanger. Maar als alle testen negatief zijn zal het wel niet. Ik lees wel verhalen van vrouwen die na een negatieve bloedtest toch zwanger bleek, omdat de hcg later op gang kwam. Ik weet het echt niet meer. Volgende week woensdag heb ik een echo.
Dan zal er geen twijfel meer bestaan.
Groetjes Chantal

Goh

jeetje joh... dat is ook wel heftig zo... Toen ik je berichtje las dacht ik echt, hoop dat ze een echo kan... maar die heb je dus gepland. Dat is fijn..
ik hoop het voor je!! Laat de duidelijkheid maar komen zeg!!

Gnome

Gnome

03-04-2009 om 19:07

Ook hier even hetzelfde berichtje ;)

dit had ik ook bij de andere topic gepost
Ik wil alleen maar even zeggen dat bij mijn beide zoontjes de testen negatief waren, de eerste was ik 5 weken over tijd voor de test positief was, bij de ander ruim 4 weken... Dus die arts is gewoon een beetje een eikel, ga de volgende keer naar een vervanger of zo ;)

succes met zwanger worden ;)

Jinato

Jinato

04-04-2009 om 17:10

Mijn ervaring

Mijn eerste zwangerschap kwam ik achter doordat ik na (vermoedelijk) 13 weken een miskraam kreeg. Ik had tussendoor twee keer een zwangerschapstest gedaan, maar die waren allebei negatief. Er is mij toen verteld dat dat dus inderdaad kan, negatief testen en toch zwanger zijn, en dat dat in mijn geval wel eens een teken zou kunnen zijn geweest dat er iets in de aanleg niet goed ging waardoor ik uiteindelijk een miskraam kreeg.

mama van 2 boys

mama van 2 boys

05-04-2009 om 21:15

Ik denk het ook

Ik zit nu op 23 dagen overtijd, maar heb sinds gisteren af en toe een beetje bruine afscheiding. Normaal gesproken heb ik dat enkele uren voor in ongesteld ga worden, maar nu wil het niet doorzetten. Echt bloed is het niet en het is ook niet de hele tijd. Als ik zwanger zou zijn, is het volgens mij geen goede zwangerschap. We blijven afwachten. Ik hoop dat ik niet naar de echo hoef, dat de menstruatie toch nog fatsoenlijk op gang komt voor woensdag.

mama van 2 boys

mama van 2 boys

07-04-2009 om 19:58

Jammer, maar helaas

Ben toch ongesteld geworden, dus de echo gaat morgen niet door. Jammer, maar helaas.
Groetjes Chantal

Chantal

Wat jammer joh! Al die tijd ben je denk ik toch wel hoop blijven houden... je hebt nu dan wel duidelijkheid, maar jammer is het wel...
Sterkte.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.