Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Truusje

Truusje

25-05-2010 om 20:29

Kruidvattesten

Heeft iemand ervaring met Kruidvat zwangerschapstesten? Ik had binnen twee minuten een heel dun blauw lijntje. Als je goed keek zag je dat dit de zijkant aangaf van waar de dikke blauwe lijn zou moeten staan als je zwanger bent. Klopt het dat op die testen een soort voorgedrukte vorm van de streep staat? Morgen is trouwens de dag dat ik ongesteld zou worden maar ik heb net een week te vroeg drie dagen bruin bloedverlies gehad, vandaar de test.

Biene M.

Biene M.

26-05-2010 om 06:38

Streep = zwanger

Ik ken kruidvattests als betrouwbaar en gevoelig. Heb de laatste er nog even bij gepakt (de lijntjes zijn hier trouwens roze/paars, niet blauw, maar misschien is hij wat verkleurd na ruim drie weken?) Ik had ze nooit zo goed bestudeerd, dat ik de positie van het streepje t.o.v. de plek waar hij zou moeten staan heb bekeken. Bij die die hier ligt zit er wat meer kleur tegen een randje aan.

Hoe dan ook, er verschijnt alleen een tweede streepje, hoe vaag of dun ook, als er hCG in je urine zit en hCG wordt gemaakt in het vruchtzakje van een embryo. Dat zou er dus op duiden dat je zwanger bent.

marijke

marijke

26-05-2010 om 12:25

Streep

is zwanger Truusje echt waar.
Hcg is het enige wat een streep kan geven.
Nog nooit een vals kruidvat test resultaat gehad.
Ik koop altijd kruidvat!en ook ik had een heel vaag streepje bij mijn eerste heb ik zelfs mijn moeder gebeld zo vaag als ie was,...of ze even wilde meekijken.... en ja hoor echt geen twijfel mogelijk dat het positief was..

Terpi

Terpi

26-05-2010 om 18:52

Tegengeluid

Ik heb mezelf meermaals zwanger gehoopt/gewaand door inderdaad het stripje waar het spul op zit wat reageert met het HCG. Ik was dan echt niet zwanger hoor, maar omdat ik het zo graag wilde zag ik toch echt een heel heel vaag lijntje ;)

Truusje

Truusje

26-05-2010 om 19:39

Terpi

Kijk, dat wilde ik horen (ik wilde een negatieve uitslag). Inmiddels heb ik een overduidelijk negatieve uitslag van de predictor dus ik ga er vanuit dat ik niet zwanger ben.

Biene M.

Biene M.

26-05-2010 om 20:00

Predictor

Ik heb twee keer negatief getest met predictor terwijl ik zeker wist dat ik zwanger was. Eén keer had ik twee dagen daarvoor al positief getest met clearblue. Volgens mij is predictor minder gevoelig dan CB en KV.

Ben je inmiddels al ongesteld?

Truusje

Truusje

26-05-2010 om 20:34

Biene

Ik ben een week te vroeg ongesteld geworden, maar 3 dagen met bruin bloedverlies. Verder heb ik geen verschijnselen terwijl ik bij mijn zwangerschappen al heel vroeg last had van vanalles en al heel vroeg positieve testen die van het schermpje spatten. Ik denk dat ik echt niet zwanger ben.

Biene M.

Biene M.

27-05-2010 om 06:09

Truusje

Ik hoop het voor je. Maar ik ben nu voor de 6e keer zwanger en heb al van alles meegemaakt, vroeg en laat testen, vroeg en laat verschijnselen. Ik durf daar gewoon niet meer zo stellig in te zijn.

de goedkoopste soort, ik had een positieve uitslag bij 26 dagen. Overigens waren alle andere merken toen ook al positief.

Biene!

ben je zwanger, gefeliciteerd !

Wisse L. Nik

Wisse L. Nik

29-05-2010 om 01:43

Positief maar toch niet (meer?) zwanger

Ik had een keer een positieve test een paar dagen nadat ik ongesteld was geweest. Waarom ik ging testen?! Intuïtie ;-) omdat ik abnormaal dikke pijnlijke borsten had, weer een beetje bloedverlies kreeg, wat rare verschijnselen. Maar ik bleek niet zwanger te zijn (echo). Waarschijnlijk was die ongesteldheid een heel vroege "miskraam" (daar had ik verder niets ongewoons aan gemerkt trouwens).

Ik weet niet meer welk merk die test was.

Maar als je zwanger bent geweest, ook al is het maar kort, dan blijven die hormonen nog een tijd in je lichaam en kun je nog positief testen...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.