Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

peggy

peggy

29-01-2012 om 15:41

Laatste ronde iui

Nou meiden,
Ik ben na35 dagen ongesteld geworden. Wel balen want ik had zo gehoopt dat ik in een goede tijd sex heb gehad en zwanger zou kunnen zijn. Ik zat er net een paar dagen naast. Dat is het rottige er van als je je eisprong niet voelt en niet onder controle staat van het zh. Maar morgenochtend om tien uur moet ik voor de laatste ronde iui naar het zh. Hoop zo dat deze ronde zijn vruchten afwerpt. Want als dat niet zo is zou kevin wel eens mijn enige kind kunnen blijven. Want het is allemaal nog niet duidelijk hoe of wat na deze behandeling. Onze hypotheek gaat veranderen waardoor we een groot bedrag pm meer kwijt zijn en dan wordt het wel financieel moeilijker om. Door te gaan voor ivf en tweede kindje te onderhouden. De onzekerheid vind ik niet fijn.

Xxx peg

Succes maar weer

Zal echt zwaar voor je zijn. Nog een keer iui proberen en dan misschien weer een grote beslissing moeten nemen. Pff.

iui

iui

30-01-2012 om 20:26

Houd moed

Bij mij was ook de laatste iui raak, ik was toen (ook) met mijn hoofd bezig met hele andere zaken, waaronder al opzien tegen IVF en alle rompslomp erbij, maar ook andere dingen.
Het kan, het kan, het kan echt dit keer raak zijn!
Succes!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

De duimen

draaien weer!

liefs,
[email protected]

Asa Torell

Asa Torell

01-02-2012 om 21:36

Ik duim ook

weer hard mee dit keer! Ellendig die financiƫle zorgen erbij ook nog :-(.

Sunja

Sunja

02-02-2012 om 21:24

Kosten ivf

Ow Peggy, wat balen! Maar wb financien en een ivf-poging doen, moet je even in je polis van je ziektenkostenverzekering kijken - bijna alle verzekeraars verzekeren 3 pogingen volledig (in het basispakket). Daarna wordt het anders.
Maarja, inderdaad kost een tweede kindje wel ook wat. Ik vond het trouwens meevallen, heel veel spullen had ik nog of kreeg ik of kocht ik tweedehands. En dat werkt nog steeds zo. Vakanties zijn niet veel veranderd (we vliegen niet eigenlijk), extra eten valt in elk geval tot nu toe erg mee :-) En tegen de tijd dat schoolgeld echt veel wordt, zijn we zoveel jaar verder.
Maar goed, eerst die iui maar afwachten. Heel veel succes!!

Basispakket

er zitten nog steeds 3 behandelingen compleet vergoed in het basispakket, je moet alleen een eigen bijdrage betalen voor de medicatie (althans dat was bij mij zo in 2008), dit moet je even checken bij je verzekering (kan je zo zien online).

ik vind een 2e kindje wel wat kosten, luiers, doekjes, melk, potjes eten, kleding, opvang is hier duur, kadootjes, spullen zoals stoeltje.

Op zich kan je heel veel 2e hands krijgen natuurlijk, maar toch zit je wel natuurlijk met meer kosten, nu en zeker later (clubjes, kleding). Het wordt hier nu weer goedkoper nu dochtertje (2,5) zindelijk is overdag en 9 van de 10 keer met de pot mee eet.

Maar ik denk dat boven alles, als jullie heeel erg graag een 2e willen dan doen die practische bezwaren zoals geld er niet toe, dat regelt zich zelf dan wel.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.