Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op

PMS en zwanger worden - symptomen

Wat ik me al lange tijd af vraag na mijn ovulatie; zijn dit PMS symptomen of tekenen van een vroege zwangerschap?

Elke maand krijg ik een paar dagen na mijn ovulatie last van gevoelige tepels, zere en grotere borsten (vooral de zijkant) en een wat emotionelere gesteldheid. Best verwarrend want dit zouden ook de signalen kunnen zijn van een prille zwangerschap. 

Zijn er dames die dit herkennen, de PMS symptomen? En hoe voelde het de maand dat je zwanger bent geworden - dezelfde PMS klachten of juist niet? 

Ik ben heel benieuwd want denk elke maand als ik mijn borsten weer wat voller voel worden, het is weer niet gelukt deze maand.. 

MRI

MRI

10-08-2022 om 13:51

Ja ik herken het. Ik dacht dat ik onwijze PMS had maar werd maar niet ongesteld. Toen bleek ik zwanger. Inderdaad zijkant van de borsten gevoelig, grotere borsten etc. Maar je weet dus: dit kan allebei zijn: alleen een test geeft de uitslag of je ook zwanger bent. Dus wachten met blij zijn tot je de test hebt gedaan. 

Yara2022

Yara2022

10-08-2022 om 14:47 Topicstarter

Vind het zo irritant dat ik dit elke maand heb 🙈. Af en toe is het minder, soms wat erger maar altijd aanwezig na ovulatie. Wel fijn om te lezen dat je dezelfde PMS klachten had en toch zwanger was. Dat geeft me wat hoop.. 

ik had dat ook bij PMS, toen ik zwanger was niet. Na de bevalling toen ik voor het eerst ongesteld werd kreeg ik het weer. 

Ik wist altijd dat ik zwanger was als mijn borsten juist geen pijn deden.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.