Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

nog even niet

nog even niet

22-03-2009 om 21:32

Positieve test?

Ik moet dit even van me afschrijven, want ik weet van gekheid niet meer waar ik het moet zoeken.

We zijn al een tijdje bezig met een kindje. Gisteren getest met een DA test (3 minuten wachten voor de uitslag, en na 10 minuten is een evt positieve test niet meer geldig)

Na 3 minuten niets te zien, bij het wegleggen van de test dacht ik ineens wel iets te zien, maar meer een schaduw dan echt een lijntje.

Na het douchen was die schaduw ineens een knalroze lijntje geworden. Maar ik heb geen flauw idee hoe lang ik gedouched hebt en of die 10 minuten dus al voorbij waren of niet.

Ik heb dus nogsteeds geen idee of ik nu wel of niet zwanger ben. En het duurt zo lang voordat ik weer kan gaan testen (kan morgen pas weer een test gaan halen!)

duimen jullie mee??

Gerdina

Gerdina

22-03-2009 om 22:21

Duim, duim,duim

Wat spannend. Ik zou denken dat als er geen HCG is, je ook na 10 minuten nog geen streepje ziet. Dus ik denk dat je voorzichtig hoop mag hebben. Hoe ver ben je al overtijd? Laat je het even weten wat de volgende testuitslag is? Als je een kruidvat in de buurt hebt, kun je die test het beste halen. Die is heel gevoelig én betrouwbaar!

Hanne.

Hanne.

22-03-2009 om 22:29

Geen kruidvat testen

O heerlijk nog een reactie op de late avond

de kruidvat testen zijn hier helaas uitverkocht...(en ik had geen zin om te vragen wanneer ze ze weer verwachtten, dus het is een DA test geworden) Helaas staat daar dat je na 10 min ook een lijntje kan zien als je niet zwanger bent.

Maar ik blijf hopen. Aantal dagen over tijd is erg moeilijk in te schatten omdat ik een zeer onregelmatige cyclus heb...misschien heb ik dus gewoon wat vroeg getest...

Ik laat zeker weer van me horen.

Bij mij ook het geval...

Hoi,
wat spannend voor je zeg. Ik had hetzelfde, na 3 minuten niets te zien. Even later wilde ik de test in de prullenbak gooien, maar toen was er héél licht een streepje zichtbaar. Het klopte wel, want ik ben inmiddels 6 maanden zwanger. Dus wie weet!
Ik heb toen na 3 dagen weer een test gedaan en die was wel na 3 minuten overtuigend positief.
Sterkte!!!

Groetjes [email protected]

nog even niet

nog even niet

25-03-2009 om 08:14

Het vervolg- zwanger!

2 dagen na de 1e test heb ik weer getest, met het zelfde resultaat. Niets te zien, maar na een kwartier (als de test officieel niet meer goed is) komt er ineens een roze lijntje opzetten.

Vanmorgen dus met een andere test getest en daar was wel meteen een knalroze lijn te zien.

Ik ben dus echt zwanger!!! Vraag is alleen nog even hoe lang...

Gefeliciteerd!

Van harte met je zwangerschap!

Gerdina

Gerdina

25-03-2009 om 11:08

Geweldig

Gefeliciteerd! Ik wens je een goede zwangerschap en bevalling en natuurlijk een wolk van een baby!
Heerlijk he, als je dan eindelijk een positieve test hebt. Hier duurde het bij beide kinderen 3 jaar voor ik zwanger was.
Krijg je nog binnenkort een echo om de termijn te bepalen?
Groetjes, Gerdina

geertruida

geertruida

25-03-2009 om 18:26

Gefeliciteerd! Je kunt met de nieuwe clearbluetesten ook een indicatie krijgen van de termijn hoe lang je zwanger bent. Bij mij klopte het aardig (maar ik geloof dat je niet meer dan 6 weken zwanger moet zijn). Omdat je in het begin lichte streep kreeg, zou het kunnen zijn dat je baat hebt bij die nieuwe test. Die geeft dan aan of je 4, 5, 6 weken zwanger bent.
Geniet ervan hoor, het is een bijzondere periode en ik hoop dat het goed gaat.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Maar als je een beetje regelmatig ongesteld bent dan weet je toch precies hoelang je zwanger bent?! Nou ja, op een paar dagen nauwkeurig dan..

nog even niet.

nog even niet.

27-03-2009 om 09:02

Bedankt

bedankt voor de felicitaties, helaas heb ik geen regelmatige cyclus (soms 2 maanden niet, soms na 2 weken al), dus ik weet niet goed hoe lang ik zwanger ben.

Ik gok ergens tussen de 4 en de 6 weken. Bij 6 weken werd ik de vorige keer nl misselijk, en daar is nu nog niets van te merken.

Eind april krijg ik een termijnecho.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.