Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

peggy

peggy

25-02-2010 om 08:29

Wanneer testen

Hoi meiden,
De vaste lezeressen onder ons weten het wel. Ik ben zeer onregelmatig ongesteld. De laatste keer werd ik na 36 dagen ongesteld. 20 dagen eerder dan de cyclus er voor. nou heb ik op dag 9 en 16 een temperatuurstijging gehad van 2 -3 tienden. op dag 9 lijkt mij dat je geen eisprong hebt . op dag 16 misschien wel. ik heb toen ook de dag er voor en er na geklust. maar vraag me af wanneer ik eventueel een zwangerschapstest zou kunnen gaan doen. want ik ben het zeer onregelmatig. er is geen touw vast aan te knopen en wie weet hoeveel dagen het nu weer duurt voor ik ongesteld word. ik zit nu op dag 29 van de cyclus. wat zouden jullie mij aanraden?

hoe is het met iedereen?

groetjes en liefs,
Peggy

peggy

peggy

25-02-2010 om 15:20

Beetje bloed

Ik vond vandaag een heel klein beetje rood bloed op mijn wcpapiertje en dat terwijl ik een leuk uitje had met een vriendin en de kids. Daarna is er tot nu toe niks meer en hopelijk blijft dat ook zo. Maar schrok me wel rot.dacht even dat ik ongesteld zou worden na 29 dagen. zo een korte cyclus heb ik nog nooit meegemaakt. maar wie weet is dit wel een innestelingsbloeding? kan dat wel op dag 29 van je cyclus? ben ik misschien dan toch stiekem wel zwanger? Die vragen houden me nu in de greep. ik voel me wel moe. zou zo mijn bed in kunnen springen en de dag door slapen. ik voel me nou even van slag af. ook omdat ik al tijden geen tussenbloedingen heb gehad.

groetjes en liefs van een onzekere Peggy

Onzekere peggy

Hoe is het nu met je? Ben je nog meer bloed verloren??

Ik hoop voor je dat het een innestelingsbloeding is maar dat kan alleen de tijd uitwijzen ben ik bang...

Kan me voorstellen dat het je nu in zijn greep houdt!

Hou je ons op de hoogte?

Liefs,
Regien

Peggy

Als je op dag 16 een temperatuurstijging hebt bemerkt zou het best zo kunnen zijn dat je op dag 29 een innestellingsbloeding hebt. Maar dan ga ik wel uit van een redelijk normale cyclus. Gezien jouw onregelmatigheid durf ik er echt niets van te zeggen.

Ik zou zeggen: waarom niet gewoon een testje ertegen aangooien? Bij Matcare heb je ze al vanaf een of twee euro per stuk....

Hoe is het peggy?

Hoi Peggy,

We horen maar niets meer van je...geen nieuws, goed nieuws??? Ik hoop het....

Groetjes,
Regien

peggy

peggy

01-03-2010 om 14:41

Hoe het gaat

Zo positief als ik was over een eventuele innestelin gsbloeding zo verdrietig ben ik nu over het feit dat het toch een menstruatie bleek te zijn. steeds een klein beetje bloed verliezen, dan weer niks, dan klein beetje en dan weer iets meer en nu kwam er slijm mee. ik word er echt moe van dat geklus voor niks en dan elke temperaturen. maar wanneer reken ik nou de menstruatie? de dag dat het eerste beetje begon of de dag dat het slijm kwam en goed begon te bloeden? ik weet het niet meer. over 9 dagen naar de gynaecoloog en zal het een en ander wel gaan vragen. wordt vervolgd.

liefs, peg

Ahhh peggy

Wat rot voor je dat het toch de menstuatie was, ik had zo gehoopt dat het raak was deze keer!

Mijn gynaecoloog heeft mij verteld dat de menstruatie begint bij de eerste tekenen, weet natuurlijk niet of daar verschillende meningen over zijn.

Hopelijk wordt je over 9 dagen wijzer!

Peggy wat verdrietig weer. Sterkte en ik hoop dat je bij de gyn verder kunt.

peggy

peggy

03-03-2010 om 11:57

Thnx

bedankt meiden! ;)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.