Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Wie heeft wanneer haar nod? vonda heeft hem op 14/15 januari 2010

Zonder er dramatischer over te willen doen dan het is, wilde ik hier nog even laten weten hoe het er mee staat op het zwanger worden-front wat mij betreft.
Na mijn miskraam van november heb ik ook een hele tijd getwijfeld of ik nu echt nog wel een tweede wilde. Het voelde soms aan alsof het allemaal juist nodig was geweest om voor mezelf duidelijk te maken of ik het nu echt wel of niet meer wilde. Heel lang had ik ook zoiets van: het is goed zo, ik vind het ook prima om op sommige punten een nieuwe fase in mijn leven in te gaan (dochter naar school) dus toen heb ik een Mirena besteld (heb ik al in huis!) en de afspraak met de huisarts gemaakt hiervoor. En toch bleef ik twijfelen en eraan denken...
Ik dacht dat ik mijn eisprong rond de jaarwisseling zou hebben en ik voelde maar niets, dus ik dacht dat ik het gemist had. Maar gisteravond, na het eten, vlak voor het kerst-aftuigen (de boom, wees gerust ;-) ) zei mijn vriend: oh, is het misschien de eisprong? En we zaten nog grapjes te maken en zo. Toen dus weer heel vrolijk geklust. Ik was me er wel van bewust dat het de laatste kans was, want als ik ongesteld word laat ik zeker de mirena plaatsen, maar ik was daar niet droevig over of zo.
Ik vind het toch leuk om jullie dit zo even te melden, omdat ik het ook zo fijn vond hoe er met mij meegeleefd werd toen het in oktober raak was maar in november misging... Nu wordt het dus even aftellen naar de 14e, 15e januari. Ik ben superbenieuwd en houd jullie op de hoogte...

Liefs van Vonda

Vonda

Wat leuk om te lezen dat je 'min of meer' met het spiraaltje in je hand de eisprong voelt en er toch nog eens helemaal voor gaat samen!

Wat zou het toch mooi zijn als het deze keer raak is...ik duim voor je!

Liefs,
Regien

Biene M.

Biene M.

06-01-2010 om 22:30

Vonda

Volgens mij telt vrolijk klussen voor drie, ik hoop dat het raak is!

X Biene

Vonda

Ik ga heel hard voor je duimen. Klinkt wel als een mooi verhaal...Geeft mij een gevoel, alsof er nog een klein minimensje wil zeggen: nee, nog niet hoor eerst ikke. (sorry voor de zweverigheid)
Ik hoop het zo voor je!
duimerdeduimduim

Therese

Therese

07-01-2010 om 11:39

Vonda!

Ik duim me rot! Ik heb de afgelopen jaren zoveel voor je geduimd en ik beloof dat ik zoveel maal 10 deze keer voor je ga duimen. Ik tel mee af (en hopelijk mogen we 9 maanden gaan aftellen).

Liefs Therese

Merel78

Merel78

07-01-2010 om 12:11

Ow vonda

ik duim me ook suf voor je...ik hoop het zo, dat het jou ook nog een keer gegund is. Fijn dat je er voor je gevoel wel vrede mee kan hebben als het niet zo is, maar het zou zo mooi zijn he...ik gun het je, en ik hoop op een knalpositieve test over een dikke week en een prachtig kindje over 9 maanden.

Veel liefs, Merel

peggy

peggy

07-01-2010 om 13:37

Nod

ik hoop echt voor je dat het dit keer weer raak is. mijn moeder heeft zelf na mij , ik was de 1e, 2x een miskraam gekregen en kreeg toen mijn zusje. ik hoop dat je de moed weet vol te houden en een mooi kindje in je armen vast kunt houden over een tijdje. sterkte
groetjes peggy

Vonda

Vonda

07-01-2010 om 20:48 Topicstarter

Leuk, meiden

Wat een leuke reacties! Ja Nijntje, zo'n gevoel heb ik ook nog steeds, met 1 is het niet af, er zit nog eentje te wachten of zo... gek he.
Vandaag op het werk nog een ietsieminimensje op de arm gehad, wat een poppeke... een klein meisje van 3,5 week, maar erg klein, en wat een schattig en mooi kindje, ik werd helemaal week...
En er waren wat geruchten in december bij mij op het werk van een nieuwe zwangere, vandaag gehoord wie het was. Die collega bleek ook na de eerste een miskraam te hebben gehad, nu dus pril zwanger van de tweede.
Ondertussen verbeeld ik me van alle kanten dat ik 'verschijnselen' heb: ik moet vaak plassen en was net na het eten moe dus ging even op de bank liggen. Tja, het zegt allemaal niets maar ondertussen...
Bedankt lieve meiden voor het duimen...!

Liefs van Vonda

Vonda

Vonda

07-01-2010 om 20:51 Topicstarter

O en nog wat

's Morgens als ik wakker word moet ik er steeds gelijk weer aan denken dus ben 's morgens al vroeg wakker want dan kan ik niet meer slapen.
Ik vind het zo spannend, zeg.

Vonda

Spannend

Mijn duimen gaan nog een tandje harder draaien.
Dat wordt aftellen tot 15 januari. Ik hoop het zo vreselijk voor je!! Nog 8 nachtjes slapen
))))))))))))knuffel((((((((((((

Naar gynaecoloog geweest

Even wat vertellen:
Ik ben net nog bij de gynaecoloog geweest omdat ik rechtonder in mijn buik drukpijn heb. Ze heeft een echo gemaakt en nu heb ik een bloedend geel lichaam, niets ernstigs maar wel vervelend omdat het pijn doet.
Nu vroeg ik de gynaecoloog natuurlijk hoe het er verder uit ziet in mijn buik en toen zei ze dat alles er heel goed uit zag: "je zou best zwanger kunnen zijn, helaas kan ik het niet zien nu al op de echo." Uiteraard weet ze van alle bloedtesten en de HCG waarden.

Omdat ik morgen mijn NOD heb zou ik binnen nu en 2 dagen mijn regels moeten krijgen, zoniet dan moet ik een test doen. De gynaecoloog zei dat de regels zeker binnen nu en 2 dagen komen en zoniet ik dan wel eens zwanger zou kunnen zijn....ofwel: ik mag de hoop nog niet opgeven dus.......!!!!!
Wederom spannend!!!!

Liefs,
Regien

Asa Torell

Asa Torell

08-01-2010 om 21:09

Regien en vonda

Ik lees hier mee, en ik duim voor jullie dat het raak is!

peggy

peggy

09-01-2010 om 08:36

Regien

hoi meis, ik zei toch al dat je de hoop niet moest opgeven. nog steeds blijf ik voor je duimen dat het je lukt om moeder te worden. mijn duimen maken overuren. groetjes en liefs, peg

Peggy

Dank je voor je bemoedigende woorden.....en lief dat je voor me duimt!

Fijn weekend!

Liefs,
Regien

peggy

peggy

09-01-2010 om 15:22

Regien

graag gedaan hoor. maar eigenlijk hoop ik dat alle meiden hier ooit zwanger mogen worden.
groet en liefs, peg

Vonda

Vonda

09-01-2010 om 17:05 Topicstarter

[email protected] en asa

[email protected], dank voor je kaars... en Asa ook erg bedankt...
Nog een paar dagen, dan is het duidelijk. Het is ook goed zo, ik wil de grens hier ook trekken.
Ik ben ondertussen wel steeds erg moe, maar dat kan ook verbeelding zijn, dus ik weet het gewoon niet.
Regien, groetjes he,

Liefs,
Vonda

Daar is ze weer.....

...ik hoop niet dat jullie simpel van mij worden;-)

Even een update: ik zou gisteren ongesteld moeten worden maar tot dit moment nog geen ongesteldheid.
Vrijdag bij de gynaecoloog geweest omdat ik pijn rechtsonder in mijn buik had. Ze constateerde een bloedend geel lichaam en verder een perfect uitziende baarmoeder. Ze vertelde me dat de ervaring is dat menstrueren op dag 14,15 of 16 toch zeker wel gebeurd na het nemen van Pregnyl. Zo niet dan moet je woensdag even een test doen, aldus de gyn.

Nog steeds voel ik rechtsonder in mijn buik een soort druk/stekerig gevoel.

Het blijft afwachten....al lijkt het me zeer onwaarschijnlijk als ik nu zwanger ben.

Hoe is het met jullie dames???

Groetjes,
Regien

Vonda

Vonda

11-01-2010 om 10:30 Topicstarter

Regien, hier is het nog steeds wachten....

Je hebt het over 'meiden', dus misschien was je berichtje bedoeld voor het draadje hierboven. Maar hier ben je ook van harte welkom hoor! Het gaat hier tenslotte ook over wie wanneer haar NOD heeft.
Ja, woensdag of donderdag is voor mij echt D-day... Ik vind het erg spannend, leef er elk moment van de dag mee. Toch wel fijn dat het wachten nu niet meer zo lang duurt.
Ik houd je/jullie op de hoogte!

Vonda

Vonda

Vonda

11-01-2010 om 14:06 Topicstarter

Van die dingen...

Ik denk dat het allemaal verbeelding is, en /of de uitdrukking van een wens misschien, maar de laatste weken ben ik enorm opruimerig, soms heb ik een tomeloze energie en ben soms ook doodvermoeid zodat ik na het eten echt even op de bank moet liggen. En de laatste week heb ik zo'n enorme zin om te breien. Er ging me daarnet ineens een lampje op: het zou toch niet?! Maar dan denk ik weer: ach nee, ik beeld het me maar in...
Nog een paar daagjes wachten.
Vonda

Breien...

...hahahaha....daar heb ik nog geen zin in, dan zal het bij mij wel niet;-)

Wat grappig zeg dat je dat soort behoeften krijgt!
Ik hoop zo voor je dat het nu zo mag zijn!

Ik ben nog steeds niet ongesteld, heb wel hoofdpijn wat ik altijd krijg als ik ongesteld moet worden....

Gewoon afwachten maar..

Groetjes,
Regien

peggy

peggy

12-01-2010 om 08:48

Vonda

spannend hoor deze tijd.de een heeft zin in bepaald eten als ze zwanger is (ik at me gek aan tosti`s) en de ander gaat breien. het zou wel mooi zijn als het raak is. groetjes en liefs, peggy

Salie

Salie

12-01-2010 om 10:06

Peggy en vonda

haha, Peggy, mijn dochter van 6 eet nu alleen maar tosti's. Het zal toch niet he?:-))
Vonda, wat spannend weer bij jou. Nou ik duim met je mee hoor. En over het stoppen hierna. Ik begrijp het helemaal hoor. Heel raar maar bij mij was het ook ineens klaar zeg maar. Hoewel het nog steeds kriebelt hoor en ik nog steeds elke maand denk, wie weet.
Allemaal succes hier hoor.
Liefs van Salie

Nog steeds niet.....

...ongesteld, morgen nog maar eens een zwangerschapstest doen. Ik snap er ondertussen niets meer van.

Groetjes,
Regien

Therese

Therese

12-01-2010 om 19:01

Blaren...

op mijn duimen! Ik wens je zo graag een mooie zwangerschap toe.

Regien wat spannend voor jou. Ik hoop dat je een mooie knaltest gaat hebben.

Liefs

peggy

peggy

12-01-2010 om 19:27

Regien

he meis, het zou nou wel heel mooi zijn als je zwanger bent. dan heb je tenminste eens duidelijkheid. want je wordt er gek van als je geen duidelijkheid hebt. mijn gedachten blijven nog steeds bij diegenen die zo graag zwanger willen worden of het ondertussen nu al zijn.

groetjes en liefs, peggy

Vonda

Vonda

13-01-2010 om 01:53 Topicstarter

Eigenlijk niets bijzonders te melden

vandaag...
Wat superleuk die ondersteunende berichtjes, doet me zo goed!!!!!!

Knuffel voor jullie allen (en voor [email protected] en de anderen die hier al leuke berichtjes hebben gezet)
Vonda

Helaas.......

....ben vanmorgen ongesteld geworden. Eerlijk gezegd had ik het wel verwacht.

Overmorgen weer starten met de Clomid ofwel: op naar de volgende ronde....

Groetjes,
Regien

peggy

peggy

13-01-2010 om 07:41

Sneu regien

hoi regien,

wat sneu om te horen dat je ongesteld bent geworden. hopelijk lukt het dit keer wel. een collegaatje kreeg steeds van de zelfde gynaecoloog als ik krijg bijna een jaar lang clomid voorgeschreven zonder enig succes. het werkte voor haar niet. hopelijk voor jou wel. maar wat ik er mee wil zeggen is dat je er niet te lang mee door moet gaan als het geen succes is. Dan moet de gynaecoloog je op een andere manier gaan helpen. want want er zijn nog zoveel andere manieren om zwanger te worden. bij jou lukt het heus wel een keer. ik blijf toch steeds voor je hopen hoor. liefs, peggy

Biene M.

Biene M.

13-01-2010 om 09:49

Regien

Wat jammer. Hopelijk de volgende keer meer succes!

Biene M.

Biene M.

13-01-2010 om 09:50

Vonda

Ik ben reuzebenieuwd, hoef deze maand niet voor mezelf te duimen, dus ze draaien nu alleen voor jou.

Even inbreken voor vonda

Knuffel terug! Ik hoop toch zó dat jouw droom dit jaar uit mag komen. De duimen blijven draaien...

liefs,
[email protected]

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.