Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Anna

Anna

09-11-2012 om 08:41

Wie is er nog meer bezig met zwanger worden?

Ik zal het hier nog een keer proberen maar geloof niet dat deze rubriek druk bezocht is..
Wie vindt het gezellig om te praten over zwanger worden?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

voor anna

Hallo Anna,
Ik hoop ook zwanger te raken, wil het er wel met je over hebben.

Bonnie

Bonnie

16-01-2015 om 21:50

Graag

Ik probeer al ruim een jaar zwanger te worden samen met mijn vriend. Alleen begint ongeduld nu heel erg toe te slaan en elke maand verdriet en teleurstelling dus weet niet of je er blij van word om er momenteel met mij over te praten.... Heb echografie gehad die was ok en nu moet mijn vriend zijn zaad onderzocht worden en daar gaan we as week achteraan. Word gek van alle onzekerheid hoop dat UT bij jou stuk voorspoediger gaat xxx

wij proberen ook zwanger te worden

Hallo dames..

Ook ik en mijn man proberen al vanaf 2012 zwanger te raken. Helaas zonder succes. We zijn in de afgelopen 2.5 jaar nog niet 1 x zwanger geweest, wat me heel erg aan het twijfelen brengt over mijn lichaam. Ze zeggen dat alles in orde is .Nu zijn we in de iui proces beland en hebben 2 pogingen gehad met hormonen. Helaas zonder resultaat. Op naar poging 3. We proberen iedere maand weer positief te blijven,maar eerlijk gezegd valt het niet mee.

Het belangrijkste is dat jullie er samen veel over praten. Hopelijk wordt 2015 ons jaar en kunnen we allemaal snel zeggen WIJ ZIJN ZWANGER :)

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden