Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Wie kan mij wat meer vertellen [zwangerschap met eicel partner?]

Hallo ouders!
Ik heb een tydje geleden hier op het forum gezeten en nu ben ik er weer in de hoop dat iemand mij wat meer kan vvertellen.....
Ik heb een zoontje van 4 jaar, ben lesbische en wil graag nog een kind.
Er is heel goed contact met de vader vn mijn woont je en wil graag hem als vader vn mijn tweede kind, daar zijn we al over uit.
Nu gaat het over de volgende stap wat is mogelijk en waar. We kunnen k.i. doen. Maar dan voelt mijn partner zich teveel buiten gbesloten. Ik heb begrepen dat ik haar eicel in mijn buik kan laten plaatsen en deze akten bevruchting door de vader van mijn zoontje, weet iemand daar meer van en hoe heet dat? ik heb ziekenhuizen gbeeld maar ze vertellen mij dat we het t bestel via de huisarts kunnen laten lopen, met welke reden? Iemand ervaringen mee?

We horen het graag
Groetjes

krin

krin

04-09-2012 om 20:58

Hoi liza4

Ik kan je niet helpen met je vraag, maar misschien kun je je vraag beter in Algemeen Ouderschap zetten. Daar komen meer mensen, vandaar.
In elk geval succes gewenst!

liora

liora

05-09-2012 om 07:14

Liza

Hoi!

Ik vraag me af of het een goed idee is. Je vriendin moet dan een behandeling om eicellen te 'oogsten' die moeten dan worden bevrucht met sperma van de donor en dan bij jou worden geplaatst.
Voor zover ik weet moet er dan wel ren medische indicatie zijn, bijv jij onvruchtbaar. De reden dat je vriendin zich anders buitengesloten voelt, lijkt me niet voldoende.

Waarom probeert zij zelf niet zwanger te worden van jullie tweede?
Bovendien: een zwangerschap met eicel van een ander is veel risicovoller dan met je eigen eicellen.

Liora

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.