Home » Forum » Net zwanger en heel warm

Net zwanger en heel warm

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Uk
Net zwanger en heel warm

Ik ben net zwanger (5 weken) en ik ben al meer dan een week heel warm, mijn temperatuur is konstant boven de 37 terwijl ik normaal 36,6 C heb. Is dit herkenbaar? Dit wordt (als alles goed gaat) de vierde, maar de vorige keren had ik het de eerste maanden juist koud.

Manda Rijn
Tja

ik herken het niet maar je bent wel warmer als je zwanger bent, aan de andere kant kan je gewoon een onschuldig griepje hebben oid.

Carolien
Herken het wel

met name van het begin van mijn laatste zwangerschap, toen had ik het met name 's nachts heel warm. Volgens mijn huisarts zou het niet bij de zwangerschap horen.
Zelf vond ik het nogal opvallend, maar ja, de ha heeft er voor door geleerd.
Groetjes,
Carolien

Vic
Hele zwangerschap

Ik heb het tijdens mijn laatste zwangerschap 9 maanden warm gehad. Mijn temperatuur lag ook boven de 37 graden, terwijl die normaal rond de 36.5 is.

Uk
Bedankt

Bedankt voor jullie reacties, ik heb het nog steeds warm, maar mijn temperatuur is al een beetje gezakt. Gelukkig maar, want het zweet brak me steeds uit. Ik denk niet dat het een griepje was, want verder geen ziek gevoel ofzo, nouja een beetje misselijk en erg moe, maar dat herken ik wel van de vorige zwangerschappen.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.