Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Uk

Uk

09-06-2009 om 14:05

Net zwanger en heel warm

Ik ben net zwanger (5 weken) en ik ben al meer dan een week heel warm, mijn temperatuur is konstant boven de 37 terwijl ik normaal 36,6 C heb. Is dit herkenbaar? Dit wordt (als alles goed gaat) de vierde, maar de vorige keren had ik het de eerste maanden juist koud.

Tja

ik herken het niet maar je bent wel warmer als je zwanger bent, aan de andere kant kan je gewoon een onschuldig griepje hebben oid.

Carolien

Carolien

10-06-2009 om 21:11

Herken het wel

met name van het begin van mijn laatste zwangerschap, toen had ik het met name 's nachts heel warm. Volgens mijn huisarts zou het niet bij de zwangerschap horen.
Zelf vond ik het nogal opvallend, maar ja, de ha heeft er voor door geleerd.
Groetjes,
Carolien

Vic

Vic

12-06-2009 om 10:27

Hele zwangerschap

Ik heb het tijdens mijn laatste zwangerschap 9 maanden warm gehad. Mijn temperatuur lag ook boven de 37 graden, terwijl die normaal rond de 36.5 is.

Uk

Uk

12-06-2009 om 13:19

Bedankt

Bedankt voor jullie reacties, ik heb het nog steeds warm, maar mijn temperatuur is al een beetje gezakt. Gelukkig maar, want het zweet brak me steeds uit. Ik denk niet dat het een griepje was, want verder geen ziek gevoel ofzo, nouja een beetje misselijk en erg moe, maar dat herken ik wel van de vorige zwangerschappen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.