Home » Forum » 2 zwanger en bevallen » Wel of niet zwanger 3

Vind je het lastig als jouw baby huilt?
Wil je leren waarom baby's huilen?
Wil je jouw rust bewaren zodra je baby huilt?
Kom naar de middagbijeenkomst van Ouders Online over huilende baby's!

Wel of niet zwanger

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Shirley
Wel of niet zwanger

Hey hey,

De afgelopen 3 maanden is mijn menstruatie uit gebleven. Inmiddels heb ik al drie testen gedaan en geven deze allemaal “niet zwanger” aan. Toch blijft de menstruatie voor alsnog uit. Heeft iemand hier ervaring mee wat dit kan betekenen? Mijn huisarts heeft pas aankomende dinsdag plek dus tot die tijd moet ik wachten. Ik heb verzocht om een bloedtest dus ik hoop dat daar meer uitkomt of dat de huisarts mij kan vertellen waarom mijn menstruatie zo lang uitblijft. Ik ben 24 jaar, dus aan de leeftijd kan het niet liggen lijkt me.

Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft en mij meer gerust kan stellen.

BINL
Schildklier?

Weet je of je schildklier normaal werkt? Als hij te hard werkt, kan menstruatie uitblijven en zijn de symptomen ongeveer gelijk asn het zwanger zijn. Google even op Ziekte v Graves (of te snel werkende schildklier).

juf Ank
ben je

misschien sterk vermagerd?

Shirley
Niet afgevallen

Ik ben niet vermagerd ben juist aangekomen ook in verband met 2,5 maand niet hebben kunnen lopen na het breken van mijn voet en het scheuren van mijn enkelbanden. Alleen mijn buik wordt rond in plaats van wat vetrolletjes. Vanaf mijn heup naar voren. Niet heel erg maar wel een beetje