Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

kaatjuh

kaatjuh

02-03-2010 om 11:29

13 weken zwanger van de derde echt al een buikje naar voren net als tweede zwangerschap,was meisje!

Ik ben 13 weken zwanger van de derde en tja het groeit nu wat harder,en meer naar voren net als bij mijn tweede zwangerschap(meisje),mijn eerste is een zoontje en daarbij droeg ik wat breder(hoewel op het einde op foto's leek het ook wat naar voren),nu ben ik overtuigd van een meisje door de dracht naar voren,maar mijn vriend zegt dat ik dat aan de hand daarvan niet kan voorspellen,maar mijn schoonmoeder heeft ook 1 zoon en 2 dochters en bij de eerste droeg de rond en bij de twee meiden naar voren,dus misschien zit er toch waarheid in,niet dan,over 6 weken weten we het!
Geloven jullie wel in de dracht als je 2 verschillende drachten hebt gehad en een ander geslacht?

Risama

Risama

02-03-2010 om 11:39

Geduld!

Kaatjuh, uit je eerdere postings begrijp ik dat je echt heel graag weten wilt wat er in je buik zit, maar je hebt toch ook al gehoord dat alle dracht verhalen ed fabels zijn? Je zult gewoon geduld moeten hebben. Nog 7 weken, dan krijg je de 20 weken eco en zul je het weten! Misschien kan je een pretecho overwegen met een week of 17, vaak kan men het dan ook al zien, dan weet je het iets eerder.

Er zit in ieder geval een kindje in je buik! En de 13 weken heb je ook gehaald. Gefeliciteerd!

Risama

Kaatjuh

Is echt een fabeltje!!!
vriendin van mij 2 zwangerschappen: eerste droeg ze breed: jongetje, tweede een erg naar voren: jongetje!
Als je straks toch een meisje blijkt te hebben heeft dat echt, echt niks met je buik te maken.
Vraag: hoe stel je je het dan voor dan een vrucht van 13 weken dmv het geslacht de vorm van je buik kan bepalen???

Echt onzin

Da's echt onzin, meid. Tuurlijk zul je mensen vinden bij wie het toevallig zo uitkomt, maar er zijn minstens evenveel vrouwen voor wie het niet opgaat. Er is echt geen enkele relatie tussen het uiterlijk van de buik en de inhoud ;-)
Mijn 3 zwangere buiken verschilden niets (nou ja, bij iedere zwangerschap werden ze nóg groter, daar heb ik met verbazing naar gekeken).
Voel je je al wat beter?(jij was toch ook degene die zo humeurig was de eerste weken?)

Merel78

Merel78

02-03-2010 om 13:57

Idd, onzin

Bij de eerste droeg ik breed, kleine buik. Was ik tot lang in de zwangerschap extreem misselijk en moe. Werd een prachtige meid. Mijn 2e zwangerschap, die 11 dagen geleden geeindigd is :) verliep vrijwel identiek (graadje erger nog), en weer breed dragen, kleine buik. Is een prachtige zoon geworden. Kortom, net als mijn voorgangsters zeg ik: echt pure onzin. Nog ff geduld en dan kun je het te weten komen. als ie goed ligt, tenminste :)

fijne zwangerschap gewenst,

Merel

Nee totaal niet

als je ergens in moet geloven dan is er per definitie nogal 'wat marge' in de werkelijkheid er van.

Er is niets wat je kan afleiden tijdens de zwangerschap wat het geslacht van je kindje is, alleen dus een echo geeft zekerheid en dan ook dan kunnen ze het niet altijd goed zien.

kaatjuh

kaatjuh

02-03-2010 om 22:53

Ok bedankt,ben gewoon te nieuwsgierig denk ik

ok bedankt voor de reacties ben gewoon te nieuwsgierig denk ik,moet gewoon geduld hebben en idd anneque,ik ben degene met het korte lontje de eerste weken,maar gelukkig is dat voor het grootste deel voorbij,ben nog wel steeds moe(maarja heb ook al 2 kids rondlopen)en vindt het nu ook vermoeider mijn staande werk te doen(had ik bij de andere 2 ook niet zo erg in het begin al,maar ben ouder en aan mijn benen voel ik dat ik af en toe even moet rusten,dus eigenlijk vind ik deze zwangerschap het zwaarste van de drie,tot nu toe!

kaatjuh

kaatjuh

02-03-2010 om 23:04

Oh ja en mijn haar was bij de eerste ook voller en ik zag er moo

oh ja en mijn haar was bij de eerste(zoon)voller en mijn moeder vond dat ik er mooier uitzag dan bij de tweede,in mijn gezicht,maar ander haar enz,dat vinden jullie denk ik net zo goed fabels ha ha...
Ik kan vanalles gaan gissen en vergelijken,maar over 6 weken weet ik het zeker!!!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.