Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Asa Torell

Asa Torell

18-04-2011 om 21:32

Hoe is het met iedereen?

Petal en ik hebben samen een gezellige echo-draad hierboven maar ik ben ook wel heel benieuwd hoe het met de andere zwangeren is! (Gelukkig dc, jij hebt eindelijk onze gelederen mogen verlaten!!!).
Regien, wanneer begint jouw verlof of is het al zover? En voel je je nog een beetje redelijk?
Marsy, ik ben kwijt hoe ver jij bent maar volgens mij schiet het al aardig op, of niet?
Kiki, misschien wil je hier ook al aansluiten?
100%mama, hoe gaat het met jouw zwangerschap ondertussen, ik hoop dat alles met het vruchtwater en de glucose goed onder controle is?
Elinde, ik hoop dat je bloedingen verder zijn weggebleven en je inmiddels wat meer kunt genieten.
En natuurlijk de anderen waar ik nu even niet op kom, en misschien nieuwen die zich aan kunnen sluiten?

Met mij

Ik moet nog 4 dagen werken (officieel), volgende week nog 2 daagjes afronden en dan begint mijn verlof. Als ik eerlijk ben zie ik er tegenop om thuis te zitten, ben bang dat ik me alleen maar zorgen ga zitten maken over de bevalling, ben er nogal huiverig voor maar dat hebben jullie kunnen lezen....
Met de zwangerschap gaat het goed! Ja, de baby wordt groot en trapt zo nu en dan ergens tegen aan en dat doet zeer. Ook heb ik last van maagzuur, slaap ik minder goed en moet ik vaak plassen. Maar.....als het zo blijft ben ik een tevreden mens!
Volgende week heb ik weer een afspraak bij de gynaecoloog. Ook gaan we volgende week naar een haptotherapeut en laten we foto's maken van mij, mijn dikke buik en de aanstaande papa. Leuk om naar uit te kijken!
Ik ben ook erg benieuwd hoe het met de anderen gaat!!

Ja leuk

Ben ook erg benieuwd naar alle anderen. Wie is de volgende uitgerekende dame? Is dat 100% mama?

Goed!

Met mij en de baby alles goed!

ik ben erg druk en weinig op oo. Ben op mijn werk bezig met afronden, moet tot 6 mei, nu nog 5 dagen werken in totaal, is wel te overzien dus!

Verder ben ik ook nog bezig met mijn opleiding en stage, ook in de afrondende fase voor mijn verlof, loopt ook allemaal goed maar lekker druk dus!

Nu ben ik 33 weken en 1 dag, moet eerlijk bekennen dat ik aan het aftellen ben, wil graag weer op mijn buik slapen! Al hoe wel dat na een paar dagen weer over is als de stuwing begint ;-)
Verder mag ik niet klagen, weinig kwaaltjes behalve de gebruikelijke, de bekkenpijn is dankzij de fysio een héél stuk minder!

Regien over de bevalling: vorige keer heb ik er gewoon niet over nagedacht, gewoon kop in het zand! En uiteindelijk viel het reuze mee, ik vond de bevalling minder erg dan 9 maanden zwanger zijn! Vergeet niet dat de horor verhalen over staan beschreven en de gewone normale bevallingen niet..!

Kiki

Kiki

19-04-2011 om 20:42

Ach, ik ben nog maar net zwanger :)

weekje of 10 à 11 schat ik zo in. Vreselijk misselijk en vreselijk moe en ik doe echt vreselijke domme dingen de hele dag door.
.
Afgelopen vrijdag een vergadering in de Van de Valk in Vianen en ik loop weg zonder af te rekenen. Vandaag betaal ik in de ETOS voor mijn boodschappen, maar vergeet het voordeelpak luierdoekjes wat om mijn arm hangt. Ik zet mijn fiets voor kantoor (technisch gezien nog mijn mans fiets ook, op de mijne is een balkon gevallen) vergeet ik de fiets op slot te zetten. Staat hij daar de hele dag, voor de fietsendief te grijp

Dus dat gaat lekker worden straks, bij mijn vorige zwangerschap ben ik een keer weggereden na het tanken zonder te betalen en ben ik een keer naar een afspraak gegaan, parkeer de auto en loop weg met de sleutel nog in het contact en de auto van het slot.

Maar verder gaat het goed hoor :)

100%mama

100%mama

20-04-2011 om 10:53

Hier

gaat het sinds ik mij heb ziek gemeld op de praktijk en stuk beter :)

De laatste week op de praktijk had ik zoveel stress dat ik erge krampen kreeg telkens en mijn bloeddruk het ene moment op de grond hing om het volgende moment in een 8 baan te belanden en mijn suiker niet goed te regelen viel en na een gesprek met de vrouwelijke (waarbij ik het toch nooit goed doe) variant van een werkgever in huilen uitbarste omdat ik er gewoon genoeg van had, wist ik....als IK in hulenuitbarst, hormonen of niet, dan ben ik tever (of zij....) gegaan. Naarmate ik thuis ben voel ik mij steeds beter! Suiker is weer toppie, bloeddruk blijft stabiel en de krampen zijn weg!

2 mei mag ik op bezoek bij de arbo, maar ach, 2 weken later gaat mijn verlof in dus ga ervan uit dat ik niet meer hoef voor mijn verlof. Morgen weer controle bij de gynaecoloog dus ben benieuwd!

Biene M.

Biene M.

20-04-2011 om 13:12

100%mama

Fijn dat je je nu goed voelt en dat je je suiker onder controle hebt!

Asa Torell

Asa Torell

20-04-2011 om 21:03

Goed

Fijn om even te horen van jullie.
Pff 100%mama, dat is nog even heftig geweest de laatste tijd. Wat goed dat je je ziek gemeld hebt, en fijn dat dat ook echt helpt. Daaruit blijkt maar weer dat het dus echt wel nodig was.
Regien, fijn dat het lichamelijk allemaal goed gaat. Maar die bevallingsgedachten lijken me enorm naar om zo mee bezig te zijn, sterkte en ik hoop dat het nog weer zal minderen tot die tijd.
Marsy, wat fijn dat het bij jou nu goed gaat, want het was toch even helemaal niet leuk met die bloeding een tijdje terug.
Kiki, had je al een echo? Gedoe he, die zwangerschapsdementie! Al lukt het hier nog redelijk op routine de boel goed te laten verlopen, de sleutel pas 2 x aan de buitenkant van de voordeur laten zitten na thuiskomst ;-).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.