Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op

Kiezen tussen zwangerschap of relatie

Lieve moeders,


Ik weet me momenteel echt geen raad. Vorige week ben ik erachter gekomen dat ik ruim 8 weken zwanger ben van mijn derde kindje. Waar ik aanvankelijk aan het idee moest wennen en de zwangerschap nu omarm, staat mijn man er compleet tegenovergesteld in. Hij wil dit niet, absoluut niet en voert allerlei argumenten aan waarom hij het niet meer wil. Argumenten die ik begrijp maar die wat mij betreft oplosbaar zijn. Ik sta er positief in en heb ergens het gevoel dat het allemaal wel goed komt. 

Een arbortus zou voor mij betekenen dat ik naar de kliniek moet voor een curratage en de gedachte dat ik dit kindje laat weghalen, kan me echt breken. In alles voel ik dat ik wil kiezen voor dit kindje en het wil beschermen. Tegelijkertijd betekent dit misschien wel het einde van mijn relatie... volgens m’n man ben ik een enorme egoïst en heb ik maling aan zijn zorgen en gevoel. Het doet zo’n pijn. 

Voor m’n gevoel heb ik mijn keuze al gemaakt en ben ik bereid om alle consequenties te aanvaarden. Wat die ook zijn. 

Heeft iemand in een vergelijkbare situatie gezeten of hebben jullie inzichten of tips die je graag me zou willen delen? 

Liefs van een mama die toch een beetje in paniek is ik heb dat nu ik zit in zo’n situatie het is t kind of hem en hbe zelf geen goede jeugd gehad waardoor ik liefde nodig hem of iemand en hij laat me nu een keuze makne hem of t kind en ben al 17 weken … en tis zo pijnlijk … en weet zelf ook geen raad  wil hem niet verliezen maar ook niet t kind … zelf behandeld hij me echt shit ene seconde loveyou andere monent je bent iets goedkoops of mislukt of dat ie beter ken krijgen loslaten is coor mij heel moeilijk ik wil me zelf de pijn besparen want ik kan zelf niet met emotie omgaan maar ik weet wel doe wat jij wilt ongeacht de consequenties ! Je zal er mee moeten temaken hebben en je komt er altijd weer bovenuit met alles en iedereen zal je t een plekje geven okk bij je grote liefde

-Suzie-

-Suzie-

06-07-2022 om 17:57 Topicstarter

Voor de lieve reageerders die geïnteresseerd zijn in hoe dit is afgelopen: het gaat heel erg goed inmiddels. Onze dochter is inmiddels zes maanden en het is een droombaby. De zwangerschap was pittig door de heftigheid van onze emoties en we zijn zelfs een aantal maanden uit elkaar geweest omdat het voor mij teveel werd. Maar inmiddels weer gelukkig samen en met onze 3 kinderen! Dank voor jullie reacties en betrokkenheid! 

mooi dat je komt vertellen hoe het verder is gegaan TO. Volop ruig weer doorstaan, en gelukkig is het goed gekomen!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.