Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Miep

Miep

04-04-2009 om 13:59

Misselijk, rugpijn, darmen

Heb nu al twee keer in een week gehad: rupgijn, gerommel in de darmen, misselijk en steken in de buik.. daarbij gewoon algeheel gevoel van niet lekker. Ben bijna uitgerekend, dus dan denk je al gauw: nu gaat het beginnen! Tot twee keer toe echter "vals alarm", ging weer over. Wel veel harde buiken nog.

Zeggen deze symptomen iets of heeft het er niets mee te maken?

Nee

Ik heb bij de laatste ook een vals alarm gehad met precies 37 weken. Hij werd pas ruim 3 weken later geboren. Je weet gewoon niet van te voren of het doorzet of niet. Het is afwachten. Ik had alleen de laatste dag van de zwangerschap last van spastische darmen. Vreselijke pijn, ook al als ik een slokje water nam. Kon niet eten, kon niet drinken...moest als er niks gebeurde die nacht de volgende dag bij de vk komen strippen. Nou...ik stond keihard te janken, gebogen over de wasmachine omdat ik geen idee had hoe ik met al die pijn (ook niet samen met mijn man) daar moest komen. Gelukkig begonnen een paar uurtjes later de weeen spontaan en ben ik ruim 2 uur later bevallen. Ik was heel bang dat ik ook tijdens de bevalling die vreselijke darmpijnen zou hebben, maar dat was dus niet waar! Na de bevalling ook meteen geen last meer en lekker gegeten en gedronken.

Succes, hoop dat je snel van je pakketje verlost bent.

[email protected] (moeder van 4 en zwanger van nr 5)

Nou.... ik denk van wel!

Hi Miep,

Bij mij waren dat bij mijn beide bevallingen zeker voortekenen dat het eraan zat te komen. Ieder mens is natuurlijk anders, maar ook ik had last van mijn maag en darmen, onderrug en uiteraard harde buiken die eigenlijk steeds erger werden en overgingen in weeen. Succes....!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.