Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Jeanne

Jeanne

03-03-2010 om 10:46

Ongesteld na 5 weken?

Vijf weken geleden ben ik bevallen van de vierde, na 4 weken is het vloeien gestopt en nu verlies ik weer helderrood bloed in combinatie met hoofdpijn en menstruatiekrampen. Kan het zijn dat ik ongesteld ben? Ik geef volledige borstvoeding en de vorige drie keren werd ik pas na een maand of 5 weer ongesteld. Of zou het kunnen zijn dat het vloeien toch weer is begonnen?

Vloeien

ik denk dat het vloeien weer is begonnen. Ik weet dat ik bij nr. 2 of nr. 3 na een week niets opeens vreselijke afschuwelijke dikke klonten bloed verloor en ook weer helderrood bloed. ik heb het toen aan gyn gevraagd en die zei dat het tot 8 weken allemaal kan. ongesteld lijkt me in jouw geval niet echt reeel: volledig BV en bij de andere 3 ook pas na 5 mnd.

groetjes en geniet van je baby!

Poemama

Poemama

05-03-2010 om 14:49

Lijkt vloeien

Lijkt toch op vloeien, al is die 'pauze' wel gek - zeker ook omdat je nu ineens weer helder rood bloed verliest. Als je het niet vertrouwt zou ik overleggen met de huisarts, en in ieder geval moet je aan de bel trekken als je ook koorts krijgt (of als je heel lang blijft vloeien)...

Menstruatie na 5 weken is wel heel snel, zeker zoals wiggie zegt als je bij je 3 eerdere bevallingen en borstvoeding niet zo snel weer menstrueerde...

succes en ik hoop dat je ook nog kunt genieten van je kleintje! (4 kinderen, dat doe ik je niet na! petje af!)

Jeanne

Jeanne

05-03-2010 om 17:26

Bedankt

Bedankt voor jullie reacties, het zal toch wel vloeien zijn geweest, al leek het erg op een menstruatie, compleet met hoofdpijn, krampen en een chagerijnige bui. Ik kan heel goed van de kleine genieten, zeker als de oudste twee naar school zijn heb ik alle tijd voor haar en haar zus en ook 's avonds als de anderen naar bed zijn kunnen we lekker tutten.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.