Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Zwanger en zooooo moe

Ben nu ongeveer 8 weken zwanger en zo vreselijk moe. Overweeg luciferhoutjes tussen mijn oogleden te doen.
Zit op mijn werk en wil mijn hoofd op het bureau neerleggen en een tukkie doen.
Wat helpt hiertegen? (ja er aan toegeven, maar dat gaat helaas niet). Ik heb wel eens gehoord dat Floradix helpt. Iemand ervaring?

Ja floradix

ik heb eerst gravitamon geslikt als vitaminepillen met foliumzuur maar toen ik overstapte op floradix voelde ik mij wel beter. Kan toeval zijn natuurlijk maar ik slik het nog steeds dagelijks 3 x en ben deze zwangerschap veel minder moe dan vorige.

Trouwens, je zit nu met 8 weken midden in die eerste zware 3 maanden, sterkte hoor !! Ik sliep zoveel mogelijk tussendoor, ik sliep s'avonds wel eens eerder dan mijn dochter van 6 jaar.

Sharon*

Sharon*

05-06-2009 om 15:13 Topicstarter

Manda

Dan koop ik dat spul snel.
Ik ben nu echt veeeeeeel moeier dan tijdens mijn vorige zwangerschappen. Trouwens ook veeeeel misselijker. bah!

Ja misselijk

ik dacht werkelijk 'dit is een jongen', ik wist het gewoon 99% zeker, ik was zo ontzettend de hele dag misselijk, alsof ik elk moment kon overgeven, zo heb ik mij tm de 16e week gevoeld.

En toch is het een meisje, net als de eerste dus, toen was ik niet misselijk maar wel moeeeeee.

Het is zo apart hoe verschillend die zwangerschappen kunnen zijn.

Merel78

Merel78

05-06-2009 om 17:50

Hier ook

floradix, echt superspul. ik ontdekte het helaas pas 2 weken voor mijn verlof, en ben dus zowat de hele zwangerschap dood- en doodmoe geweest. Kon nog maar weinig, floradix hielp echt enorm, zodat ik veel meer kon doen voordat ik hetzelfde niveau van vermoeidheid had (ik bleef wel moe). Ik gebruikte de tabletejs, je hebt het ook als drankje, maar dat schijnt erg vies te zijn. je kan het gewoon bij de etos kopen. En verder denk ik toch je rust pakken waar dat kan, in het weekend, 's avonds op tijd naar bed. Enne...gefeliciteerd natuurlijk! hoop dat het verder allemaal voorspoedig zal lopen.

groetjes, Merel

Asa Torell

Asa Torell

05-06-2009 om 19:57

Sharon

Wat leuk zeg, dat je zwanger bent! Gefeliciteerd! Ik hoop dat de moeheid en misselijkheid snel overgaan, belabberd is dat.

Sharon*

Sharon*

05-06-2009 om 20:59 Topicstarter

Manda

ja dat heb ik nou ook, de hele dag misselijk, maar wel 's ochtends en 's avonds het ergst. de hele dag moet ik steeds bijna overgeven. bijvoorbeeld vandaag toen collega heel lief een kopje koffie voor me had meegenomen. Ik keek er naar en dacht: nee!
Vorige zwangerschappen waren ook allemaal anders qua symptomen. Maar deze is duidelijk het heftigst, vooral die extreme vermoeidheid. Ik zou bijna denken dat ik een tweeling huisvest. Ik was net zo moe dat ik bijna moest huilen. Manlief zit op verjaardag bij de buren dus ik heb in mijn eentje de kinderen naar bed gebracht. Ik zal hem leren, ik blijf morgenochtend in bed liggen ;)
Ik nou ben ik nog naarstig op zoek naar recepten omdat we morgen een feestje hebben met een hoop eters.
Nou ja, ik weet dat ik me over een paar weken beter zal voelen!

Sharon*

Sharon*

05-06-2009 om 21:02 Topicstarter

Bedankt merel en asa

heb floradix (of was het nou floridax?) hopelijk slaat het snel aan.

Merel78

Merel78

06-06-2009 om 13:37

Sharon

ik hoop ook dat het gauw aanslaat, moeheid is echt supervervelend. Bij mij werkte het echt binnen 2-3 dagen, voelde me gelijk een ander mens.

liefs, Merel

Sharon*

Sharon*

08-06-2009 om 15:02 Topicstarter

Hmmm

Het lijtk wel alsof het alw erkt. Ik voel me vandag al wat minder moe. Misschien zit het tussen mijn oren hoor, maar dat geeft niet. Als het maar effect heeft!

Hoe lang

slik je het nu ?

Ik merkte het ook vrij snel, binnen een paar dagen, dat ijzer wat er in zit is het denk ik.

Sharon*

Sharon*

09-06-2009 om 09:07 Topicstarter

Vrijdag

Sinds afgelopen vrijdag. Ik heb dat spul namelijk meteen gekocht. Het zou kunnen hoor. Ik ben nog wel moe, maar die vreselijke slaapaanvallen zijn minder geworden.

Merel78

Merel78

09-06-2009 om 09:26

Herkenbaar

ik had dat ook, binnen 2, 3 dagen. En dan nog wel moe zijn maar veel meer kunnen tot je hetzelfde level van moeheid hebt bereikt. Fijn dat het effect heeft! Fijne zwangerschap verder.

Merel

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.