Home » Forum » Maxi cosi gebruikers

Maxi cosi gebruikers

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Asje2
Maxi cosi gebruikers

vraagje: ik heb een maxi cosi en ik heb het idee dat de hoeken vd sluiting in de boven beentjes van mijn 10 weken oude dochter prikken, herkend iemand dit en is er een oplossing voor?

Dees 68
Flapje?

Helpt het flapje dat achter de sluiting zit hier niet tegen dan? Of zit dat niet in jouw maxi cosy?

Onze S. zit trouwens vaak in een Lodger Shelter in de cosy en dan heb je dat probleem niet (want dan zit er een zeer dikke laag stof tussen de sluiting en je kind). Nadeel is dan wel weer dat je goed moet uitkijken met oververhitting: was vandaag wat lang op het kinderdagverblijf blijven hangen en had de draagzak niet opgemaakt. En thuis zag ik dat S. nogal bezweet was. Oeps....

ChrisH
Babystand onder vijf kilo

Ik weet zo niet de oplossing voor je probleem, maar heb je er al aan gedacht om de maxicosi in te stellen op de stand voor baby's die lichter zijn dan vijf kilo? Dan zit je kindje namelijk wat hoger en misschien heeft ze dan minder last van de sluiting. Anders misschien een dikke, zachte doek tussen de sluiting en haar bovenbeentjes plaatsen? Succes!

Chris

Asje2
Ben bang

Dat het komt omdat het een maxi cosi voor de amerikaanse markt is, het riempje lijkt te kort. Ik hoor van vele in NL dat de sluiting op de onderbuik van hun baby kwam en niet tussen hun beentjes. Hier dus wel tussen de beentjes. In de US ben je verplicht een 5 puntsgordel te hebben. Ik ga maxi cosi mailen, misschien dat het een fabricage fout is.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.