Home » Forum » Pluizebol manda

Pluizebol (manda?)

Winnen! Handboek voor jonge moeders!

Met meer dan 100 onmisbare tips, doe hier mee!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Temet
Pluizebol (manda?)

Zoon had een stevige haardos en zat al voor zijn eerste verjaardag bij de kapper. Dochter heeft een pluizebol. Maar toch wel redelijk lang pluis, zo langzamerhand. De kdv-juffen waren vandaag creatief met elastiek en hadden haar twee staartjes op haar hoofd gegeven, wat wel grappig was, maar eigenlijk vallen er met goed fatsoen geen staartjes te maken.
Wat doen/deden jullie met je pluizebolletjes? Toch maar naar de kapper? Zelf knippen durf ik niet, ik ben onhandig en dochter is een woelwater, dat wordt een bloedbad ;-)

Groeten,

Temet

Manda Rijn
Haha

mijn oudste is geboren met een flinke bos pluishaar, het heeft maandenland recht omhoog gestaan en ik heb met 6 maanden terwijl ze sliep een pony geknipt. De jongste heeft nu met 9 maanden een bos omhoog staand pluis haar maar nog lang niet zoveel als mijn oudste had en het staat nog rechtop dus ik kan het nog niet goed knippen.

Gisteren hebben de buurmeisjes bij mandarijntje een stoffen haarband om gedaan, zo'n tricot katoenen geval en dat stond erg grappig. Er kunnen nu ook staartjes in maar dat is zo'n geworstel en speldjes vind ik eng want die trekt ze eruit en stopt ze in haar mondje.

Manda Rijn
Oh temet

ik ben zoooo benieuwd naar foto's van jouw kinderen ! Als je zin hebt kan je dan een foto doormailen ? Stuur ik natuurlijk weer een foto van mijn pluizebolletjes terug, prima als je het niet wil natuurlijk !

ehh even kijken rijnmanda@gmail.com (volgens mij doet die het nog).

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.