Babytijd Babytijd

Babytijd

Pluizebol (manda?)

Zoon had een stevige haardos en zat al voor zijn eerste verjaardag bij de kapper. Dochter heeft een pluizebol. Maar toch wel redelijk lang pluis, zo langzamerhand. De kdv-juffen waren vandaag creatief met elastiek en hadden haar twee staartjes op haar hoofd gegeven, wat wel grappig was, maar eigenlijk vallen er met goed fatsoen geen staartjes te maken.
Wat doen/deden jullie met je pluizebolletjes? Toch maar naar de kapper? Zelf knippen durf ik niet, ik ben onhandig en dochter is een woelwater, dat wordt een bloedbad ;-)

Groeten,

Temet

Haha

mijn oudste is geboren met een flinke bos pluishaar, het heeft maandenland recht omhoog gestaan en ik heb met 6 maanden terwijl ze sliep een pony geknipt. De jongste heeft nu met 9 maanden een bos omhoog staand pluis haar maar nog lang niet zoveel als mijn oudste had en het staat nog rechtop dus ik kan het nog niet goed knippen.

Gisteren hebben de buurmeisjes bij mandarijntje een stoffen haarband om gedaan, zo'n tricot katoenen geval en dat stond erg grappig. Er kunnen nu ook staartjes in maar dat is zo'n geworstel en speldjes vind ik eng want die trekt ze eruit en stopt ze in haar mondje.

Oh temet

ik ben zoooo benieuwd naar foto's van jouw kinderen ! Als je zin hebt kan je dan een foto doormailen ? Stuur ik natuurlijk weer een foto van mijn pluizebolletjes terug, prima als je het niet wil natuurlijk !

ehh even kijken [email protected] (volgens mij doet die het nog).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.