Home » Forum » Wat is fijn een easy bath voor de baby of een kunststof ligzitje met

Wat is fijn een easy bath voor de baby of een kunststof ligzitje met zuignapjes?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
ellen
Wat is fijn een easy bath voor de baby of een kunststof ligzitje met zuignapjes?

Wie heeft er ervaring met de easybath of het gewone ligzitje(weet niet hoe je het noemt)wat je ook in het babybadje of gewone badje kunt zetten en wat met zuignapjes bevestigd moet worden,ik weet het verschil nl niet en zijn ze beide fijn in gebruik?

ellen
Ik bedoel met die kunsstof niet waar ze in kunnen zitten,maar ec

ik bedoel van dat kunnstof niet waar ze zelf in kunnen zitten,maar ik bedoel waar je de baby op kunt leggen,dat je je handen vrij hebt!

liora
Ellen

lekker leggen, hahaha!

Ik had die met zuignapjes en vond dat super! Alleen de eerste zes weken ongeveer, vond ik het een beetje een hard ding, maar misschien zou je er een dikke handdoek op kunnen leggen, dat legt wel zo lekker, in het bad bedoel ik.

De easy bath ken ik niet.

Liora

rozenstruikje
Ligzitje

Ik had voor mijn eerste zo'n kunststof ligzitje en was er superblij mee, echt heel erg handig. Dochter lag er heerlijk in. Ik had hem toen geleend van de buurvrouw. Voor mijn tweede wilde ik die weer lenen maar hij was al uitgeleend. Ik heb er toen eentje gekregen van bebe-jou en die leek er echt precies op, maar het was een verschrikkelijk onding omdat hij heel snel achterover kiepte met baby en al!

Rozenstruikje

ellen
Dank je, mag er een lenen van bambino,

bedankt voor de reacties,mag er nu 1 lenen van Bambino(zo'n ligzitje,weet niet hoe je het anders noemt)ben benieuwd of het iets is,maar een easybath lijkt mij ook fijn.
Lijkt me idd wat hard liggen,maar dan leggen we er maar iets onder,zag er ook 1 bij Prenatal met wat zachts in het midden wat al in het zitje zat,maar die was ook eens zo duur!

merry
Die van prenatal

heb ik in het badje zitten, ik vind het ideaal.
twee handen vrij. ik heb hem volgens mij voor een kleine 15 euro gekocht bij de prenatal. ik vind het een aanrader.
liefs merry

Massi Nissa
Ligzitje

Ik heb reuma en had vaak moeite met het vasthouden van een vrolijk spartelende baby. Dat ligzitje bleek voor mij een uitkomst, we hebben er gebruik van gemaakt tot ze goed rechtop kon zitten in bad. Kan het zonder meer aanbevelen.
Groetjes
Massi

Manda Rijn
Maar 1

keer geberuikt, dat ligzitje met zuignapjes. Ik gebruikte liever de tummytub. Het ding was een tientje geloof ik bij kruidvat.

loontje76
Super ding

Dat ligzitje hebben wij zoveel gebruikt....... en nu hebben we een badring, nu ze gewoon kan zitten. Nog beter. Dat is eigenlijk een soort kinderstoel in bad. Zo fijn allebei!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.