Babytijd Babytijd

Babytijd

eef!

eef!

19-10-2010 om 10:31

Aapies laarsjes

Laatst liep hier een draadje over het fietsen met een baby in de herfst/winter. Uiteindelijk zijn er toen laarsjes van aapies gekocht voor de koude voetjes. Ik weet niet meer wie dit draadje heeft gestart (en misschien was het zelfs wel in dreumes/peuter tijd) maar ik heb een vraag over die laarsjes. Hopelijk kan hij beantwoord worden. Zijn die laarsjes ook bij de voet gevoerd? Of alleen maar aan de schacht? Ik zoek ook iets tegen de kou op de fiets. En die laarsjes lijken mij ook wel wat maar dan alleen als ze helemaal gevoerd zijn. Eef!

Helemaal gevoerd

Hoi Eef, ik heb ook Aapies laarsjes gehad voor mijn dreumesje en ik kan je vertellen dat ze helemaal gevoerd zijn. Wel een tip: let goed op tijdens het fietsen of je kindje ze nog aan heeft! Ik ben er op de fiets één kwijt geraakt, omdat mijn zoontje er mee zat te klieren.

Dus prima laarsjes, maar wees wel bereid om af te toe te stoppen en om te keren om een verloren exemplaar te zoeken;) Dit geldt trouwens voor alle merken hoor.

Chris

Kijk anders eens bij h&m

Ik zag laatst ook gevoerde laarsjes in kleine maatjes bij H&M.

Groeten,

Temet

eef!

eef!

19-10-2010 om 13:18

Bedankt.

Bedankt voor de tip van de h&m, daar ga ik ook eens kijken. Anders worden het de aapies

Mayte*

Mayte*

19-10-2010 om 13:39

Was mijn draadje in dreumestijd

Ik heb inmiddels de aapies laarsjes en ben er erg over te spreken. Ze zijn inderdaad ook bij de voet gevoerd en ik vind ze van alle sloffen die ik tot nu toe gehad heb, het best blijven zitten. Het is ook echt iets tussen slof en schoen in.
Ik heb ook nog een paar extra nowali slofsokken gekocht, maar ondanks dat er enorm veel lof was over dit merk, draaien deze ook weer om de voetjes en heeft hij ze steeds uit.

elsje78

elsje78

20-10-2010 om 21:16

Waar

hebben jullie die aapies besteld? Mijn dreumes trekt ook alles uit wat aan zijn voeten zit, en heeft nu vaak koude voeten, ik loop steeds de andere sok te zoeken en ook op de fiets werkt het niet (meerdere sokken, maar ook op de fiets trekt hij zijn voet los en de sokken uit)

elsje78

elsje78

21-10-2010 om 10:28

Hahaha

sorry, niet echt nagedacht voor ik mijn vraag stelde...
zal eens gaan kijken

(Berber wel logisch dat jij er veel van weet: berber-aapjes haha flauw sorry)

Bedankt

elsje78

elsje78

22-10-2010 om 22:31

Besteld

Dus ik ben benieuwd of deze wel aan de voetjes blijven...

En Berber...het was NIET www.aapies.nl hahaha

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.