Babytijd Babytijd

Babytijd

Massi Nissa

Massi Nissa

16-03-2012 om 14:45

Afscheid

Dag Babytijd, dag meeschrijvende babymoeders. Morgen wordt onze zoon een jaar. Mijn dikke knuffelbaby is geen baby meer (snotter, snuf). En ook niet meer zo dik, hahaha. Iedereen die mee heeft gedacht over borstvoeding, zeurende cb-artsen, slaapjes en nog meer borstvoeding: hartelijk dank en tot ziens bij de Grote Kindjes.
Groetjes
Massi

Sascha2

Sascha2

16-03-2012 om 14:49

Massi

Sjonge, zo zit je verwoed in een boekendraadje te bevallen, en zo is massizoon bijna een jaar! Alvast. An harte gefeliciteerd en tot gauw bij de dreumesen en peuters :-)

krin

krin

16-03-2012 om 15:51

Gefeliciteerd!

Ik vroeg me laatst al af of deze mijlpaal niet naderde. Er zal vast een snuf weemoed door de feestvreugde geroerd zitten. Desondanks veel plezier met je Grote Kind!

Gefeliciteerd!

Zag de kop en was al bang dat je afscheid van het forum kwam nemen. Maar gelukkig niet. Gefeliciteerd!

Veel plezier morgen!

Temet

dc

dc

16-03-2012 om 18:18

Tot snel!

Zie je over een maandje weer bij de dreumessen :-)

Gefeliciteerd!

liora

liora

16-03-2012 om 18:24

Massi

De tijd vliegt echt! Wat fijn dat je weer zo hebt genoten van de babytijd!!

Ook

Van mij gefeliciteerd! En medeleven voor het afscheid vd babytijd..

Massi Nissa

Massi Nissa

18-03-2012 om 07:34

Dank allemaal

Wat een lieve reacties, bedankt bedankt. Ik heb me voorgenomen dat zoon nog niet helemaal baby-af is. Tenslotte is hij nog mollig en knuffelig en zegt hij heel veel tata-dada-wawa-achtige dingen en kan hij nog niet los lopen. Dus hij is nog gewoon tot nader order stiekem mijn baby. Of ben ik nu al de basis aan het leggen voor allerlei heel ingewikkelde psychologische problemen later?
Groetjes
Massi

Helemaal niet (massi)

Nee hoor, kinderen van net een kunnen best nog (een beetje) als baby worden gezien. Al was het maar dat een deel van de (BV) vragen nog best hier gesteld kunnen worden.

Bovendien ben ik bevooroordeeld, over negen dagen komen we achter je aan gekeuteld, in het GroteKinderen draadje.

Kraanvogel.

Massi Nissa

Massi Nissa

20-03-2012 om 20:15

Kraanvogel

O leuk, krijg ik straks weer gezelschap bij de Grote Kinderen? Heb weer zo van hem genoten vandaag, hij vindt nu dat hij los kan staan. Dat lukt dan drie hele seconden en dan valt hij in willekeurig welke richting om. Hilarisch.
Groetjes
Massi

Fransien

Fransien

21-03-2012 om 15:28

Massi

Joh, mijn hummel is al weer bijna 18 maanden en toch lees ik hier nog altijd mee. Misschien psychologisch, het is mijn jongste en hij hoeft niet zo snel groot te worden. Ondertussen is hij al wel volop aan het rondstappen en weet hij zijn mening meer dan kenbaar te maken, kan ik lekker achter mijn hele kleine peutertje aanrennen.

Massi Nissa

Massi Nissa

22-03-2012 om 20:19

Fransien

Dat heb ik dus precies zo. Hij heeft een onstuitbare drang naar meer, groter, beter en ik zou hem het liefst in een doosje doen ;-).
Groetjes
Massi

Fiene

Fiene

26-03-2012 om 21:23

Pfffffffffffffffffff

mag ik ook mee huilen, donderdag word mijn meisje 1 jaar. mijn vijfde kinde en dan nog is het lastig los laten....natuurlijk is het super leuk om te zien wat voor heerlijk mensje het aan het worden is, maar het gaat zo snel..echt moeilijk

Massi Nissa

Massi Nissa

26-03-2012 om 21:35

Fiene

Huil maar niet, lieve moeder van vijf, want ik kan opgelucht melden dat het gewoon mijn kleine babyventje is gebleven. Hij zegt "aai" en knijpt dan mijn wang fijn, en als je hem op het aankleedkussen legt, vouwt hij nog automatisch zijn voeten zo schattig in de baarmoederstand - weet niet hoe ik dat moet uitleggen, hoop dat men het voor zich ziet, die voetjes helemaal schuin. Ik merk wel dat ik mijn oudste groot heb gekeken en bij hem het tegenovergestelde meemaak. Zal je over dertig jaar zien dat hij een lui, verwend mormel is geworden dat we met geen mogelijkheid hotel mama meer uit krijgen.
Groetjes
Massi

fiene

fiene

26-03-2012 om 22:40

Massi

Tnx massie voor je leuke en lieve bericht. Vind het soms moeilijk om tegen andere te zeggen omdat ik al zoveel geluk heb ervaren met mijn vijf kanjers. Ik ga gewoon blijven genieten, op naar donderdag

Tink

Tink

27-03-2012 om 12:48

Herkenbaar

Mijn jongste is dan al wel ruim 4, maar toch, ik zie het nog zó voor me. Die grote kleine kindjes.
1 troost, het wordt nog steeds alleen maar leuker, vind ik. Elke fase heeft zo zijn charme. Zelfs pubers, al moet je er dan soms wat beter naar zoeken, haha.
En intussen maar veel genieten en vooral veel foto's en filmpjes maken nu ze nog zo klein zijn :)

Hahaha bevalling in het boekendraadje

... dat was ik alweer vergeten.
Wat goed van jou Sascha!

100%mama

100%mama

27-03-2012 om 16:28

Ohw...

ben er even een paar daagjes niet geweest en zie...is er eentje alweer 1 jaar! Wauw wat gaat dat snel! Nog gefeliciteerd!

Tink

Tink

27-03-2012 om 22:25

P.s.

En natuurlijk van harte gefeliciteerd nog met je grote kleine vent!

Baarmoedervouwvoetjes

Ah Massi,
Precies dat deed Dochter (vandaag jarig) vlak voordat ik 'r naar bed bracht. En daarna kwam ze blijkbaar op ideeën, want toen stak ze haar tenen in haar mond. Ze keek heel erg blij.

Kraanvogel.

Fiene

Fiene

29-03-2012 om 19:13

Er is een jarig!

en jahoor mijn meissie 1 jaar!vaarwel babytijd

Massi Nissa

Massi Nissa

29-03-2012 om 20:32

Fiene

Van harte gefeliciteerd met je dreumes! En welkom in de volgende rubriek, gezellig :-).
Groetjes
Massi

Massi Nissa

Massi Nissa

29-03-2012 om 20:52

Kraanvogel

Ik lees nu pas dat jouw meisje gisteren ook 1 werd, sorry! Alsnog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat we straks met zijn allen de peutertijd kunnen be- en overleven :-).

Massi, fiene

Ah joh, het schaap weet niet eens wat het is 'jarig zijn'.
Ze heeft gisteravond wel de hele tijd naar de slingers zitten kijken. Maar elke keer als we haar probeerden op te tillen om ze vast te grijpen begon ze te huilen. Vanavond zat ze de hele tijd te wijzen, dus als van het week-end alle oma's en opa's komen wordt het waarschijnlijk een echte verjaardag.

Massi, jij nog enorm gefeliciteerd met je zoon.
En Fiene, jij van harte gefeliciteerd met je Dochter.
Op naar dreumestijd, met die ex-baby's van ons.

Kraanvogel.

Massi, fiene en kraanvogel

Van harte gefeliciteerd met jullie kroost!
Ik volg over een weekje of 6;-)

Regien

Ik kan me nog herinneren dat je Dochter geboren werd. En toen voelde ik me toch al een beetje een ervaren ouder. Blijkt gewoon dat je maar zes weken 'achterliep' :-). Zo snel gaat dat dus.
Overigens ben ik hier nog niet weg. Van baby's weet ik nu *alles* (anders zouden ze me bij dreumesen nooit binnen laten, toch?) dus hier kan ik andere mensen tenminste nog advies geven.

Kraanvogel.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.