Babytijd Babytijd

Babytijd

Alles beweegt!

Stomme vraag misschien maar liggen jullie baby's ook zo vreselijk druk te wezen in de box?? Vooral als je tegen haar praat beweegt onze meid werkelijk waar alles wat flexibel is;-)

Rembrand

Rembrand

05-08-2011 om 09:47

Dat heet............

lichaamstaal Regien ;-)
Ze wil gewoon terug praten maar weet nog niet goed hoe haha.
Als je af en toe een pauze neemt en even niet praat kan je zien dat ze gaat proberen om antwoord van je los te peuteren. Maakt ze er al geluidjes bij ?
M.

Ja!

Pfff, soms zou ik zo graag willen dat zoon lekker stil tegen me aan blijft liggen om te knuffelen. Hij lijkt werkelijk waar de heeeele dag in beweging. En als ik hem dan bij me heb probeert hij bij voorkeur mijn haar uit mijn hoofd te trekken of op mijn schouder te kauwen (auw!).
Toen zoon de leeftijd had van Kiki was hij ook al een druk mannetje. Vooral zijn benen optillen en dan met een plof laten vallen in de box vond het hij grappig.

Regien

Regien

05-08-2011 om 10:53 Topicstarter

Gelukkig;-)

Ik was al bang dat ik Ritalin in de FV moest gaan doen...;-)
Ja, ze maakt er ook al geluidjes bij! Het is prachtig! Ik geniet zo ontzettend van haar: haar brede glimlach doet me overstromen van liefde!

Massi Nissa

Massi Nissa

05-08-2011 om 12:06

Ja joh!

Mijn zoon ligt alleen stil als hij diep in slaap is. En bij aandacht in welke vorm dan ook krijgt hij ook baby-ADHD. Straks wordt het nog veel leuker, Regien, dan gaat je dochter er ook bij kraaien, gillen, aan je haar trekken, over je wang krabben en nog veel meer. Babyliefde is humor!
Groetjes
Massi

Regien

Regien

05-08-2011 om 22:34 Topicstarter

Boek besteld

Ik heb het boek 'lichaamstaal bij baby's besteld' om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en mijn dochtertje te kunnen begrijpen;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.