Babytijd Babytijd

Babytijd

liora

liora

01-05-2010 om 20:10

Baby (11 mnd) gaat ineens niet meer makkelijk slapen

Hoi,

Mijn baby, bijna 11 maanden, ging tot een week of twee geleden zonder slag of stoot slapen rond kwart voor zeven 's avonds. Maakte niet uit of hij laat in de middag nog had geslapen of niet.

Nu sinds twee weken gaat hij heel vaak keten, heel raar. Ik dacht dat het mogelijk aan het late middagslaapje ligt, dus heb hem vandaag bewust wakker gehouden. Hij is vandaag wakker sinds 14 uur. Ik legde hem om 18.45 in bed en hij is nog wakker. Huilt af en toe, speelt een beetje. Ik vind het heel erg vervelend eigenlijk.

Wat is er ineens veranderd? Hij lijkt niet minder slaap nodig te hebben, maar het lijkt wel alsof hij dan ineens in bed over zijn moeheid raakt, terwijl hij daarvoor zit te gapen en in zijn ogen zit te wrijven.

Liora

Ach

gewoon zich meer bewust van dingen, dan ligt hij in bed en voelt nog allerlei dingen van de dag en wil dat nog even ventileren. Gewoon weer zo'n fase denk ik, gaat wel weer over. Mandarijntje is ook elke maand weer anders.

Elisabeth B.

Elisabeth B.

04-05-2010 om 20:40

Hier ook

Ook mijn baby van 11 maanden viel tot voor enkele weken gelden om kwart voor zeven 'uit'. Na de borst soezelde hij in slaap, nu blijft hij wat langer wakker. Ik ga er van uit dat het vanzelf weer over gaat en soms, als het zo uitkomt, gaat hij gewoon wat later naar bed.
Elisabeth.

Ook

Rond de 1e verjaardag. Was ook mijn 2de.
Gewoon laten rommelen/protesteren, dan is het het snelste over. Niet te veel op ingaan.

Wat Manda zegt, alles is tijdelijk..

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.