Babytijd Babytijd

Babytijd

Alette

Alette

02-12-2009 om 16:22

Baby 5 mnd vaak verhoging geen koorts

Beetje bang dat we opnieuw een astmakindje hebben. Onze dame heeft nu weer verhoging, glanzende oogjes en wat meer huilbuien (ze heeft al twee keer 5 minuten gehuild, dat doet ze anders nooit, er gaan dagen voorbij dat ze echt niet huilt). Huilbuien worden onderbroken door hoestbuien, het ging een paar dagen wat beter, vorige week had ze zoveel slijm dat ik haar enkele malen op de kop moest houden. Soms denk ik een piepende inademing te horen maar meestal lijkt me dat omdat ze dan huilt en diep adem haalt, toch? En ze heeft een hese stem.

Andere kinderen hier hebben koorts gehad en hoesten, mexje denk ik, maar zij heeft steeds geen koorts. Ik kan wel naar de huisarts gaan, maar daar zitten gegarandeerd mensen met de mex omdat iedereen nu weer de wachtkamer in mag.

Ik weet het niet, het is niet echt heel erg maar ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, ze is verder meestal vrolijk en actief.

Alette

Geen koorts, wel ziek

Hoi Alette,
misschien toch astma? Alleen geeft deze op zich geen verhoging. Tenzij ze een infectie aan het doen is op de luchtwegen. Zou toch maar ff naar huisarts gaan. Zeker als ze met momenten zo moeilijk ademt. Die geeft je waarsch aerosol mee. Ben je weer wat meer op je gemak.
btw: een kind hoeft geen koorts te hebben om ziek te zijn, hoor. (de onze had een oorontsteking en enkel wat verhoging, wel véél last)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.