Babytijd Babytijd

Babytijd

Slapeloosje!!

Slapeloosje!!

24-08-2009 om 21:35

Baby 8 maand 's avonds niet willen slapen.......

Hoi

Ik heb een vraagje want weet niet meer wat we moeten...
Ons dochtertje is 8 en een halve maand en wil al een hele tijd 's avonds niet slapen...Overdag leggen we haar neer met dr knuffels en is er niks aan de hand, maar 's avonds is het brullen... heb haar al een paar keer laten huilen maar dan word ze echt hysterisch!!
Hebben jullie nog tips???????
Ik weet het niet meer......

Guinevere

Guinevere

25-08-2009 om 12:44

Lampje?

Heb je het al geprobeerd met een klein lampje aan? En is ze wel moe genoeg op het moment dat je haar in bed legt? Ga je gelijk de kamer uit als ze in bed ligt, of blijf je nog even in de buurt?

Elke 5 minuten?

Heb je al geprobeerd om elke 5 a 10 minuutjes naar haar toe te gaan, aai over de bol, zeggen dat ze moet gaan slapen, weer weg gaan en dit blijven herhalen tot ze slaapt???? Of gaat dat niet werken???

Mar

Mar

25-08-2009 om 14:43

Vervelend

en lastig op te lossen omdat je idd niet weet wat er nu is. Ik zou ook zeggen: het is iets met het donker (of gaat ze naar bed als het nog licht is?) icm verlatingsangst, want dat is ook een probleem op deze leeftijd.

Ik zou het denk ik zo aanpakken: samen alle knuffels, lampjes, luiers etc goedenacht wensen. Haar lekker in bed leggen. Haar vertellen dat ze nu lekker gaat slapen, dat alles goed is, dat je vlakbij bent. Een klein dimlampje aan (zodat je die straks weer steeds een beetje lager kunt zetten) en een muziekje en dan weggaan (muziekje voor een geleidelijker overgang naar het alleen zijn). Bij huilen inderdaad zoals Pilar zegt: om de zoveel tijd heengaan, in bed troosten en zeggen dat alles goed is, dat je vlakbij bent. In ieder geval haar niet meenemen uit haar kamertje en ook niet uit bed (tenzij ze heeel erg van streek is natuurlijk).

Mmmm vermoeiend hoor. Maar het gaat weer over. Baby's hebben moeilijke fases en zij zit nu in zo'n rottijd (misschien ook nog tandjes?)

Sterkte ermee

Slapeloosje!!

Slapeloosje!!

25-08-2009 om 22:16

..... tjong

Heb ik gister om hulp gevraagt gaat ze vanavond gewoon slapen tijdens de fles en laat zich zo neerleggen!! andere keren werd ze al wakker wanneer je dr neerlegde!! Hopen dat het zo doorgaat!!
En anders ga ik zeker jullie tips gebruiken hoor!

Thanks!

Mar

Mar

26-08-2009 om 09:22

Hahaha!

Typisch baby's. Net als je denk: IK TREK HET NIET MEEEEER!! is het ineens weer voorbij. Wat fijn voor je. Duimen dat het zo blijft.

M.

Waarom baby's lijken op apparaten

... kijk, dat heb ik nou wel eens met electronica. Doet raar, en als je er dan iemand bijroept werkt alles ineens wel weer :-)

Groeten,

Temet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.