Babytijd Babytijd

Babytijd

Gnome

Gnome

21-10-2008 om 21:49

Baby kan niet poepen

Onze kleine, nu bijna 2 maanden, heeft altijd een paar poepluiers per dag gehad, nu ineens poept hij niet sinds twee dagen, het zit echt dwars, hij laat veel winden en huilt veel met trappende beentjes, echt heel zielig.

Nou heb ik de laatste anderhalve week niet zo heel gezond gegeten, middenin een verhuizing dus veel pizza, patat en mcdonalds en vooral veel repen chocolade en koeken tussendoor. Kan dat invloed hebben op mijn borstvoeding? Misschien dat hij dan ook minder vezels binnen krijgt of zo? (ben zelf nu namelijk ook geobstipeerd :P)

Voor de duidelijkheid, ik geef dus borstvoeding...

groetjes Gnome

Gnome

Gnome

22-10-2008 om 19:19

Jij wordt bedolven onder virtuele bloemen ;)

Aanleggen bij krampjes deed ik dus juist niet, onder het mom, hij heeft al last van mn buik, ga ik er nog meer indoen, maar je hebt gelijk, het werkt wel, hij is een stuk rustiger en heeft een heel klein beetje gepoept, maar ik ben wel helemaal gerustgesteld weer door je :)

gnome

linda c

linda c

27-10-2008 om 13:50

Dat niet poepen... en bv

Iets wat me al een tijdje bezig houdt. Mijn kinderen hadden ook weinig poepluiers op bv. De oudste haar record was zelfs ruim 3,5 week. Ze had daar wel last van, vooral vieze stinkende winden maar het was 'normaal' dus ik heb er nooit verder over nagedacht.

De jongste (nu 5 mnd) heeft er ook last van. Hij heeft iha last van zijn buikje (ik gebruik zelf geen melk of soya en nog wat dingen om het binnen de perken te houden) maar bij de hulptroepen waar ik terecht kwam, vonden ze zo weinig ontlasting dus níet acceptabel. De huisarts en het CB hielden het mij bekende verhaal, maar de osteopaat en de kinesioloog vonden het wél iets om wat aan te doen. Beiden wezen (onafhankelijk van elkaar) een of ander 'klepje' aan dat niet goed zou functioneren. Nu heb ik aanwijzingen voor drukpuntmassage meegekregen daarvoor (en ik geef m probiotica) en hij poept weer bijna elke dag.
Jammer genoeg niet dat ie minder onrustig is ;) maar er zijn zoveel redenen waarom babys onrustig zijn...

In elk geval: vanuit andere hoeken hoor je dus dat er soms wel wta aan te doen is, aan weinig poepen, en dat kan wel schelen in de krampen.
Iemand die daar meer van afweet? Ik hou me aanbevolen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.