Laatste kans! Doe mee met een van de gratis expert webinars over opvoeding
Babytijd Babytijd

Babytijd

Lees ook op

Breath holding spells

Baby van vijf weken heeft dus elke dag een toeval.loopt paars aan en stopt met ademen. Er staat al een afspraak met de kinderarts maar ik vind het zwaar. Moest het even kwijt 

Heeft onze dochter ook gehad toen ze klein was. Dokter zei dat het geen kwaad kon; we moesten alleen opletten dat ze, als ze stopte met ademen en flauwviel, zich niet bezeerd bij het flauwvallen. Dochter voelde ze altijd aankomen, dus vanaf het moment dat ze kon lopen kwam ze naar ons toe als ze een aanval voelde komen, zodat ze “veilig” kon flauwvallen. Werd steeds minder naarmate ze ouder werd en ik kan me niet herinneren dat ze na groep 1 nog zo’n aanval heeft gehad. Het zag er bij ons altijd erger uit dan dat het eigenlijk was.

Ik weet niet of dit hetzelfde is, maar de mijne stopte met ademen/hield adem in als ze heel overstuur was. Wat dan hielp was kort en krachtig in haar gezicht blazen. Dat zorgde voor een klein schrikmomentje en dan pakte ze het direct weer op.

Geen ervaring. Ik kan me wel voorstellen dat het zwaar is, je staat vast continu op scherp.

Succes bij de kinderarts en veel sterkte. 

Wat vreselijk Ik zou ook enorm bezorgd zijn. Heb wel eens gehoord dat het getriggerd kan worden door pijn of frustratie. Misschien door heftige darmkrampjes of reflux? Wanneer heb je de afspraak?

Orakel

Orakel

24-06-2021 om 18:05 Topicstarter

Nou vandaag een onderzoek geëist in ziekenhuis en partner en baby moeten in ziekenhuis blijven na check van bloed longen hersenen hart en slokdarm

Bah, wat rot. Hoe is het verblijf in het ziekenhuis verlopen en hoe gaat het nu met jullie?

sterkte, heftig!

Orakel

Orakel

18-07-2021 om 15:12 Topicstarter

edison schreef op 15-07-2021 om 20:47:

Bah, wat rot. Hoe is het verblijf in het ziekenhuis verlopen en hoe gaat het nu met jullie?

Nou ze kunnen geen kwaad blijkt nu en hij moet eroverheen groeien

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.