Babytijd Babytijd

Babytijd

eef!

eef!

28-04-2010 om 13:56

Desperate housewife?

Ik ben erg benieuwd hoe het gaat met Desparate Housewife en haar zoontje. Ik heb toen het draadje gevolgd maar niet gereageerd. Ik hoop zo dat het nu allemaal beter gaat.
Dus als je dit leest, en misschien wil reageren, hopelijk gaat het allemaal wat beter nu. Eef.

Desperate Housewife

Desperate Housewife

05-05-2010 om 21:48

Hier ben ik weer!! meteen weer met een vraag over onrustig slape

Hi Eef,
Ben weer op zoek naar antwoorden en dan kom ik als vanzelf hier terecht... Zie ik zomaar dat ik word 'gezocht', leuk!!

Nou, hier gaat het ondertussen op sommige vlakken veel beter. Op andere vlakken nog niet zo.
Zoontje slaapt sinds 2 maanden (dus va 6,5 maand...) in zijn eigen bed. 's Ochtends rond ca. 10 u slaapje van rond de 1,5-2 uur. Soms meer, soms minder. En dan 's middags nog een klein slaapje van een halfuur tot een uur. Soms meer, soms minder.
Vriend heeft hem op 2 maart (die datum vergeet ik nooit meer!!!) in zijn eigen bed gelegd na een ontzettend heftige dag en hij sliep die nacht voor het eerst in zijn eigen bed. We waren toen net een week of 2 begonnen met de Losec tegen zijn verborgen reflux. En verder kon hij ineens ook meer.
Toen hij 7 maand was ging hij kruipen en sinds een week of 2 staat hij ook en loopt ook al langs de randen van de tafel enzo. Echt een bezig vlot mannetje dus!!!

Slapen 's nachts is erg onrustig op dit moment. Hij is veel verkouden en heeft nog geen tanden, dus daar gooien we het elke keer op. Maar afgelopen nachten waren echt een drama. Niet willen inslapen, en/of veel wakker worden en huilen. Pfoe. Vannacht weer niet veel meer dan een uur of 4/5 geslapen.
We denken ook dat het verlatingsangst is, en dus troosten we wel elke keer... En halen hem er ook vaak uit om te wiegen. Dat helpt vaak wel, maar soms ook maar even en dan begint hij na 15 min. weer.... En nu ben ik er ook al 2x aan begonnen hem in bed te nemen. Iets wat ik na 6,5 maand in ons bed slapen aan mezelf gezworen had nooit te doen. Maarja, je wil toch even slapen...

Iemand tips, adviezen, do's, don'ts??? We willen weer slapen!!!

Bedankt, en superleuk dat je benieuwd was naar me Eef!!!
Groetjes, Desperate Housewife

liora

liora

06-05-2010 om 08:44

Dh - oren

Hoi DH,

Klinkt als oren: paracetamol geven en naar de huisarts!

Liora

Dacht ik ook meteen!

Ik zou sowieso eens een paracetamolletje proberen als ie echt zo onrustig is 's nachts. Helpt hier ook vaak.

Tanden zou trouwens ook wel kunnen hoor.

eef!

eef!

06-05-2010 om 21:50

Het slapen overdag klinkt wel goed. Volgens mij sliep mijn oudste zoontje rond die leeftijd ook ongeveer zoveel. En 's nachts, tja, oren, tanden, verlatingsangst... Het zou vanalles kunnen zijn. Het blijft moeilijk. Paracetamol zou ik zeker proberen. En ook in gedachten houden dat het wel beter is gegaan (toch?) Dus dat het vast wel weer terug komt. Maar ik leef met je mee. Mijn nachten zijn ook nog erg beroerd met ons tweede zoontje. Zou ook wel weer eens langer dan drie uur aan een stuk willen slapen! Eef

Neusspray

Als je baby nog verkouden is zou ik behalve paracetamol ook neusspray geven. Belangrijk om oorontsteking te voorkomen en om het te helpen overgaan. Gewoon zoutoplossing. Sterkte hoor, ik weet hoe het is die slopende nachten!
Mijn jongste (16 weken) heeft ook Losec voor verborgen reflux en nu gaat het heel goed. Vannacht zelfs een ruk van 22.00 tot 5.30 in zij eigen bedje. Hij is dan wel om 5.30 ook echt wakker.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.