Babytijd Babytijd

Babytijd

Rein zeggen

Rein zeggen

03-10-2010 om 22:27

Elke nacht steeds even huilen

Sinds een weekje of zo heeft onze baby (4 maanden) 's nachts korte huilaanvalletjes. Zo om de 1-2 uur raakt hij zijn duim even kwijt, droomt naar of wat dan ook. Dan moet hij even huilen. Eerst gaven we steeds de borst maar ik ben er sinds kort achter dan even tegen hem aan liggen (hij ligt bij ons in bed) met de arm om hem heen en wat lief fluisteren eigenlijk meestal genoeg is. Dan slaapt hij met 2-3 minuten weer in en is weer een dik uurtje rustig. Dan na een poosje stopt hij niet met mopperen/huilen en dan is het wel tijd voor de borst, maar dat is eigenlijk dan heel regelmatig om de 3-4 uur.

Herkenbaar voor iemand?

Fransien

Fransien

04-10-2010 om 20:58

Heel herkenbaar

Ja, dat hebben twee van de vier kinderen gehad, bij nummer vier kan ik nog niet zeggen of hij het gaat krijgen, die is nog maar 2 weken :-).
Bij ons was het een fase, hand op baby (sliep in een wiegje naast ons bed), wiegeliedje zingen, klaar. Vreemd genoeg zijn die twee wel de meest toonvaste van de drie, en dol op muziek, maar dat kan toeval zijn en zegt niets over jouw jochie.

Risama

Risama

05-10-2010 om 09:50

Ja!

Onze jongste is even oud als die van jullie en ook hij slaapt sinds een week of wat onrustiger. Heel herkenbaar dus. Nu herinner ik me dat mijn andere zoontje dat ook had en veel beter ging slapen toen hij op zijn eigen kamertje slapen ging. Mijn man roept dus ook steeds dat we dat ook maar proberen moeten met dit mannetje, maar ik wil houd hem liever nog even dicht bij me 's nachts. Ook omdat ik niet zeker ben dat hij dan ineens wel beter slaapt en hij nu pal naast me ligt, waardoor het erg weinig moeite is om hem even een aai te geven of een slokje. Een beetje kip en het ei verhaal dus....

Risama

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.