Babytijd Babytijd

Babytijd

Gezwollen borstjes 6 maand

Hoi,
ik heb een dochtertje van 6 maand oud. Enkele weken geleden ontdekte ik een knobbeltje onder haar tepel. Nog van mijn zwangerschapshormonen volgens de huisarts.
Ik bleef wat ongerust en toonde het bij een onderzoek voor m'n oudste ook s aan de kinderarts.
Niet erg, zei hij, het blijft maar aan 1 kant, komt wel vaker voor. Oké.
Plots kwam er ook zo'n knobbeltje aan de andere kant. Gebeld naar KA. Afwachten, zolang ze niet groeien, niet erg. Nu merk ik dat ze vergroten, en belde de kinderarts opnieuw op. Nog afwachten of ze verder groeien...
Ik maak me nu natuurlijk ongerust. Wat zouden jullie doen?
Andere arts?
Of inderdaad wachten...

Ken ook een meisje

Het dochtertje van een vriendin heeft dit ook gehad. Haar arts zei dat het niet erg was. Ze is nu bijna 4 en heeft het nog steeds.

Maar als je er ongerust over bent zou ik altijd even naar een andere arts gaan. Gewoon voor de zekerheid. Ik zat net nog even voor je te googlelen maar kon er eigenlijk niets over vinden. Alleen bij pasgeboren baby's. Kon je arts niet zeggen waardoor het zou kunnen komen?

liefs lisa

Aïda

Aïda

07-12-2009 om 22:22

Dochter ook

Hier bij de middelste ook gehad. Ze groeide ook iets. En ze zijn later weer geslonken. Nooit helemaal plat. Dus dochter zal later twee ongelijke borsten krijgen.. Maar ja heel veel vrouwen hebben ongelijken borsten dus daar maak ik me geen zorgen over.'
Wel was ik blij dat er bij de KA goed naar gekeken werd, dus als je niet afdoende gerustgesteld bent, of je maak je zorgen, gewoon terug naar de KA en er naar laten kijken!!

Dochter heeft het ook zo rond haar 6 a 8 maanden gekregen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.