Babytijd Babytijd

Babytijd

liora

liora

01-12-2009 om 08:22

Hoe doen jullie het 's avonds niet thuis

Hoi allen,

Mijn baby gaat elke avond rond 18.30 uur heerlijk slapen, echt naar bed. Nu hebben we een familieding aanstaande vrijdag en dat begint om 18 uur. Het is hier vlakbij, maar ik zie er eigenlijk tegenop.
Baby wakker houden is vervelend en zielig. Campingbedje mee is een optie, maar dan is het maar de vraag of hij er lekker in gaat slapen natuurlijk....
Ik vind het zo suf, was met mijn oudste veel makkelijk in meenemen en zo, maar heb er nu geen zin meer in. Zal ik dit jaar gewoon laten schieten of is dat stom?

Liora

Roosje Katoen

Roosje Katoen

01-12-2009 om 09:02

Nee hoor

Ik vind het niet stom om af te zeggen als je een oververmoeide of huilende baby verwacht. Dat is voor niemand leuk. Maar aan de andere kant, als het toch vlakbij is, kan je ook kijken hoe het gaat en als het niet gaat weer gewoon naar huis gaan.
Mijn oudste was een zeer slechte slaper en die nam ik op een gegeven moment ook nergens meer mee naartoe. Nadeel is dan wel dat je alleen thuis zit terwijl een feestje natuurlijk ook wel eens leuk is ;-)

Wij ook vrijdag

Hier ook vrijdag sinterklaasfeest inderdaad..... Ik ga maud gewone tijd de fles geven en in pyjama hijsen. Dan leg ik haar met slaapzak en al in de maxicosi, zodat we makkelijk de auto in kunnen stappen als ze in slaap valt en kan ik haar thuis ook makkelijk overleggen. Het gaat niet tot een uur of 10 duren ofzo... dus ik hoop dat het zo gaat lukken. We wachten wel af.
Eerlijk gezegd denk ik dat de andere twee er meer moeite mee zullen hebben....... maar we zien wel.

liora

liora

01-12-2009 om 10:25

Tja

Mijn baby slaapt echt niet 's avonds in de maxicosi.. helaas.

Ik heb inmiddels al geregeld dat een vriendin van me die ook in de straat woont, lekker op de baby past en dan ga ik met oudste naar het etentje. Het is trouwens niet het Sinterklaasfeest, maar dat terzijde.

Heb gewoon dit keer niet zo'n zin in baby's meeslepen naar dingen waar ze alleen maar moe van worden en niks aan hebben...

Liora

Geen zin ook niet doen

als je ergens geen zin in hebt, moet je het ook niet doen. Je hebt er niets aan, als je daar op dat etentje zit en je alleen maar druk maakt over je kindje. Goeie oplossing lijkt me dus, hoe je het nu hebt geregeld, kun je lekker ontspannen van je etentje genieten en je kindje ligt heerlijk in zijn eigen bedje
Veel plezier alvast

Super

lekker hoor dat je een oppas hebt kunnen regelen..... veel fijner!! Ik moet ook nog maar zien dat ze gaat slapen in de maxicosi.

Wel gaan?

Liora, als je niet gaat is dat zeker niet stom. Een kleine baby thuis is een legitieme reden om niet te gaan vind ik. Maar misschien moet je je afvragen waarom je er zo tegenop ziet en of dat niet een gevoel is waar je je overheen kunt zetten.

Wat ik van mezelf weet is dat ik heel vaak van te voren geen zin heb in dit soort dingen. Ik zie dan allerlei beren op de weg met betrekking tot de jongste, die voor mij reden zijn om er maar helemaal niet aan te beginnen.

Echter, als ik me daar overheen zet en er eenmaal ben, is het meestal erg leuk en ben ik blij dat ik toch ben gegaan. De problemen die ik voorzag, blijken helemaal geen issue te zijn. Soms kan het erg heilzaam zijn om even uit de sleur van alledag te komen, zeker als je een kleintje hebt, kan je wereldje erg klein worden. Je schrijft niet wat je man er van vindt. Zou hij liever eigenlijk wel gaan of maakt het hem niet uit? Nou ja, hoe dan ook, het blijft natuurlijk jouw keuze en nogmaals, het is echt niet gek als je niet gaat als je het echt niet zit zitten.

Chris

Hmm, oppas

Ik zie nu net dat je een oppas hebt kunnen regelen. Lijkt me een hele goeie oplossing!

Chris

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.