Babytijd Babytijd

Babytijd

Kiki

Kiki

09-12-2009 om 11:36

Ik had eergisteren iets verkeerds gegeten

en ben daarna gisteren de hele dag ziek geweest met voedselvergiftiging.

Nu gaat het wel weer, maar nu spuugt mijn baby de hele tijd al zijn voeding uit.
Kan dat zijn omdat mijn borstvoeding nu ook niet goed is, met andere woorden is het beter hem voor vandaag wat afgekolfde melk uit de vriezer te geven?
Want hij spuugt normaal nooit en nu komt het met hele golven naar buiten.

Ik weet dat als je griep hebt, het niet uitmaakt voor de borstvoeding. Maar of dat met voedselvergiftiging ook zo is? Het is wel heel toevallig dat hij precies zo spuugt, nadat ik zo ziek ben geweest

Tijgeroog

Tijgeroog

09-12-2009 om 12:13

Buikgriep?

Weet je zeker dat je iets verkeerd gegeten hebt? Bacterieen enzo komen niet in de melk, dus volgens mij kan je baby er niet ziek van worden.
Maar als jij buikgriep hebt kun je je baby natuurlijk makkelijk aansteken. En hier in de omgeving heerst dat in ieder geval wel, ik ken hier veel spugende kinderen (meestal ook idd 1 dag). In dat geval is het juist goed om gewoon de borst te blijven geven, omdat daar de antistoffen voor die buikgriep in zitten, toen je eerder de melk kolfde had je die nog niet.

Beterschap!

Hier ook

zo'n gevalletje buikgriep voor het hele gezin. Allemaal goed een dag last van gehad. Eerst ik, toen de oudste twee en twee dagen later mijn man.
En de enige die er tot nu toe nog geen last van heeft gehad is onze (borstgevoede) eenjarige. Zou het door de antistoffen komen?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.